למר CHARM היקר

sevenofnine

New member
../images/Emo95.gifלמר CHARM היקר

קודם כל-כשאתה מפרסם הודעה על עלילות הפרקים שישודרו (בעתיד!!!!) אז כדאי מאוד שתשים סימן של ספויילר כי יש אנשים נורמלים שאוהבים לא לדעת מראש מה יקרה בסדרה שהם אוהבים-משהו מוזר כזה שאתה כנראה לא מבין!! ואם אתה בן 13 וכותב ביקורת על סדרה שאין שום סיכוי שאתה יכול להתחיל להבין על מה היא מדברת(ניסיון חיים, יש כזה דבר) אז באמת העיתונות(פנאי פלוס עיתון???) באמת פושטת את הרגל. אז מעכשיו אתה מקבל הוראה לא לכתוב על פרקים בלי סמל ספויילר ואם אפשר לצמצם נוכחות בפורום. אולי תלך לשחק בכדור או משהו כזה(זו עצה ידידותית-נראה שאתה מעביר את הנעורים(סליחה-ילדות) שלך תקוע מול הטלביזיה יש עוד דברים שם בחיים האמיתיים(וזה לא סדרות ריאליטי שאתה בטח מומחה גדול גם לנושא זה).

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני רחוק מלהבין למי אכפת מדיעה של ילד בן 13. שעם כל הכבוד לו, זה בדיחה לקרוא ביקורת שלו על כל סדרה שהיא. זה שככל הנראה הוא מבלה מול טלוויזיה ומחשב שעות על גבי שעות ביום לא אומר שהוא יכול באיזהשהי צורה להיות מבקר בפנאי פלוס, לא משנה באיזה מדור. כנראה שהם באמת עושים בדיחה מעצמם אם לקחו אותו.

kalay

New member
כמה דברים...

א. לפי מה שאני זוכר מההודעות של ג'וני הוא תמיד מסמן ספוילרים. ב. מה זה ניסיון חיים? אני מבין שאתה מדבר על אברווד. למה שילד בן 13 לא ידע מה זה סמים או יחסי מין? ג. זה שהוא ילד זה לא עושה אותו מפגר או מוגבל והוא יכול לכתוב ביקורת כמו שבנאדם בן 20 וכמו שבנאדם בן 50 יכול.

אני סבור כי..

הנקודה לא הייתה סמים או אלכוהול. הכוונה הייתה שילד בן 13 יכול לכתוב ביקורת לעיתון בית ספר. בשום אופן לא לפנאי פלוס. זה ממש מגוחך. זה קצת מצחיק.. וכנראה שפנאי פלוס באמת פושטים את הרגל אם הם בחרו בו.

kalay

New member
ואני סבור כי

לפי זכרוני שני הכינויים "סבן אוף ניין" ו"טופ סיקרט פיפול" אף פעם לא כתבו פה בפורום אז אם אתה רוצה כותב תגובות מטומטמות תחת כינויים אחרים זה מראה כמה אתה ילדותי.

../images/Emo6.gif

אני לא כתבתי פה אף- פעם, אבל היום הצטרפתי ודפדפתי לי בעמוד הראשון הזה וקראתי כל הודעה. אני מסכים עם seven משהו, אני לא הוא. יש הבדל חמוד.

adi121

New member
לדעתי זה לא היה לעניין..

אל תגידי לאף אחד לצמצם נוכחות בפורום, מי שרוצה יכתוב כמה שבא לו. אף אחד לא שואל אותך מה לכתוב כמה ואיפה. דבר שני אני בטוחה שהוא לא צריך את העצות הידידותיות שלך, שכל אחד יעביר את זמנו במה שהוא אוהב. שוב, לא שואלים אותך איך לנצל את הנעורים (סליחה - ילדות). אם את מקנאה שהוא בן 13 וכותב בפנאי פלוס את לא חייבת לפרגן. ואפשר לחשוב איזה ניסיון חיים צריך בשביל לראות תוכנית ולכתוב עליה הוא לא הולך להיות ראש הממשלה בסך הכל כותב בעיתון... בקיצר זה לא היה לעניין.

קובי221

New member
אני סבור ש- ../images/Emo26.gif

לא היית צריך לפתוח הודעה חדשה אלא לטעון את התנגדותך לדבר בשירשור המתאים לך!!!

yasminale

New member
לא לעניין ב=כ=ל=ל

קודם כל, אם ג'וני רוצה להיות בפורום הזה, הוא יכול לגור פה. (יהודי לא מגרש יהודי
) דבר שני, הוא תמידד מסמן ספוילרים, והדברים שהוא כותב הם תמיד מלאי תוכן ורלונטיים לנושא, ולא סתם הודעות, ככה שהוא אחד אשנים הכי תורמים בפורום הזה. ויש לך בעיה? לא נאה לך משהו? אל תקרא! אם ג'וני כתב בעיתון כלשהו אז כנראה שהוא מוכשר מספיק בשביל לעשות את זה. אז יאללה, סעו הביתה!

קובי221

New member
זהו ש-../images/Emo26.gif

לי לא הייתה בעיה, ואם לא הבנת את מה שכתבתי, "נזפתי" עליו שהוא פתח הודעה חדשה לדבר טפל.

vand

New member
זה הדבר הכי מטופש ששמעתי...

לכל אחד יש את הזכות להגיב בפורום ובכל מקום אחר בלי קשר לגיל שלו... אני אישית בן 16.5 ואני חושב שההודעות שלו מעניינות ,רלוונטיות ותורמות הרבה פורום. אתה עוד מדבר על ניסיון חיים כשלך כלל אין כזה כי אם היה לך ניסיון חיים היית יודע שחוכמתו של אדם לא נמדדת על פי גילו. בנוסף מאיפה לך הזכות להגיד למישהו לצמצם את נוכחותו בפורום... לכל אחד יש זכות לכתוב ולהתבטא בפורום.

Cool Vibe

New member
אממ.

ג'וני הוא כמו כל בן אדם - וגם לו יש זכויות כמו לכל בן אדם. יש לי הוט, אבל אני מכיר טוב מאוד את ג'וני (ואת ההשמצות שלו על הוט שלפעמים גורמות לי לרצות להעיף לו כאפה
) במקום להביא טענות נגדו ולהאשים את פנאי פלוס בבחירה אידיוטית על ילד בן 13 שנבחר להיות מין כתב שכזה, תנסו קצת לפרגן, זה רק יעזור. או שמא..אתם מקנאים? הממ.. אבל הייתה הערה שבאמת הרגיזה אותי - ג'וניל'ה החביב באמת יותר מדי מול הטלוויזיה ואחרי זה מדבר על עניינים ש..איך אני אבטא את זה, מעניינים לנו (לפחות לי) את הביצה הימנית.
אפילו אני, בהתמכרותי לאירוויזיון לא מגזים עד כדי כך. (וזה שהרבצתי לו על זה שהוא קילל את אילנית ואת שירי מימון לא נחשב!
) זהו, הבעתי את דעתי :)

maya567

New member
לא רציתי לכבד את ההודעה הזו בתגובה

אבל רציתי להביע תמיכה בג'וני. אל תיקח את זה קשה. אני אישית, תמיד נהניתי לקרוא את ההודעות שלך. ולא משנה באיזה פורום ובאיזו סיטואציה כתבת אותן.

Aviad1987

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סליחה אני יכול רק לצחוק ולגחך על ההודעה שלך. אנשים כאלה מטומטמים יש בעולם, בחיי.

MiriOrit

New member
הוא לא כתב שום דבר שלא כתוב במדריך

התוכניות של yes
לפי ההיכרות שלי עם ההודעות של ג'וני אני יודעת שהוא מאוד מקפיד על כל נושא הספויילרים!

למעלה