להתחיל לחלום...

M a r y J a n e

New member
../images/Emo95.gif להתחיל לחלום...

טוב, אז כדי שקצת גם נדבר יותר וגם נכיר יותר טוב. אני פותחת שיחה/שרשור/ דיון (תקראו לזה איך שאתם רוצים
), לגבי מתי כל אחד מאיתנו בתחיל לצפות בסדרה, מתי התחיל "להתמכר", ומה הדבר שגרם לכך. (אני מצפה מכולם לשיתוף פעולה מלא.... :))) )

M o n a L i s a

New member
אני ../images/Emo13.gif

טוב, קודם כל אני אציג את עצמי בפני כולם.... אני לובה, בת 18 מטירת הכרמל. אני רואה את הסידרה מהפרק הראשון....לא זוכרת בדיוק מתי....בואו רק נגיד שימי שני היו סגורים מבחינתי
. גם כשהיו שידורים חוזרים הייתי רואה אותם.... זאת סידרה ממש מצוינת....והיא סחפה אותי לשנות השישים!!! השחקנים ממש מצוינים ובריטני סנואו ממש מהממת!!!

°AmandA°

New member
אני...../images/Emo26.gif

אמממ... אני התחלתי ליראות את הסדרה לא מההתחלה... אני לא זוכרת בדיוק מאיזה פרק אבל ניראה לי בערך מפרק 3-4... אבל אחר כך כשהיו השידורים החוזרים בשבת השלמתי את הפרקים החסרים...
מה שגרם לי להתחיל ליראות את הסדרה היה וויל אסטס
חחח... אבל אחר כך זה כמובן הישתנה כי אז התחלתי ליראות את הסדרה ולאהוב אותה לא רק בגלל וויל... גם בגלל כל הנושא של שנות השישים... וגם בגלל המוזיקה ומופע הלהקות...

M a r y J a n e

New member
אני...

התחלתי לראות את הסדרה מהפרק של חג המולד (שאשנטי הופיעה). במקרה שלי, לא ידעתי שוויל אסטס מופיע ואז פתאום ראיתי אותו ואז כזה "יאאאא זה וויל אסטס מקירק" "יאאא איזה יופי!! איזה חמוד" וכאלה... וגם הסדרה נראתה לי מאוד מעניינת והתאהבתי (בסדרה, בוויל
כבר ממזמן...
)

למעלה