מה? ובפורום סימס לא קראת לי זונה? ובמסרים לא כתבת לי שאני יכולה ללכת ל*צונזר* ושאני מכוערת?
P p r u d e n s New member 4/11/03 #21 מה? ובפורום סימס לא קראת לי זונה? ובמסרים לא כתבת לי שאני יכולה ללכת ל*צונזר* ושאני מכוערת?
י יערה המקורית New member 4/11/03 #22 לא מי מכיר אותך בכלל מה את רוצה ממני מי מכיר אותך בכלל מה ת רוצה ממני?
P p r u d e n s New member 4/11/03 #23 זה מה ששלחת לי כרגע באיציק: !~@$טיפ&טיפ$@~! (07:37 PM) : זובי עלייךךךך
R Roniii New member 4/11/03 #24 בנות, מה קורה?../images/Emo78.gif יערושה, פרו היא חברה שלנו לגמרי, וכמה שאני מכירה אותה - לא ממציאה סתם . אז מה הסיפור? ופרו, יש מצב שאולי יש כאן אי הבנה? לרגע היה נדמה לי כאילו ענת עומדת מאחורי כל זה...
בנות, מה קורה?../images/Emo78.gif יערושה, פרו היא חברה שלנו לגמרי, וכמה שאני מכירה אותה - לא ממציאה סתם . אז מה הסיפור? ופרו, יש מצב שאולי יש כאן אי הבנה? לרגע היה נדמה לי כאילו ענת עומדת מאחורי כל זה...
י יערה המקורית New member 4/11/03 #25 על מה את מדברת לא קוראים לי בכלל טיפ טפ קוראים לי ~השכטרית~ אז תרגיעי את עצמך לא עשיתי לך כלום!
O ODana New member 6/11/03 #28 הלו, יש כאן ריב?../images/Emo46.gif ולא ידעתי? אולי תעשו סולחה ותצאו לשופינג ביחד...