הי כולם אני חדשה
ע ענת המלכה של הפורום New member 1/11/03 #3 קבלי תיקון, כאילו... ../images/Emo67.gif אם תהיי ממש נחמדה, אולי אני אתן לך להיות סגנית שניה שלי (אחרי דניאל). אבל ככה להצהיר שאת שולטת כאן, זה יכול להיות מסוכן... "אפשר את הכתר לרגע?" *בעיטה איומה בתחת* (עוד ניסיון הפיכה כושל)
קבלי תיקון, כאילו... ../images/Emo67.gif אם תהיי ממש נחמדה, אולי אני אתן לך להיות סגנית שניה שלי (אחרי דניאל). אבל ככה להצהיר שאת שולטת כאן, זה יכול להיות מסוכן... "אפשר את הכתר לרגע?" *בעיטה איומה בתחת* (עוד ניסיון הפיכה כושל)
C cv blond New member 1/11/03 #5 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif גם אני דיי חדשה פה ואני עדיין לא ממש מבינה מי נגד מי פה .. אבל נילמד עם הזמן.. אההה וקוראים לי סיון..
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif גם אני דיי חדשה פה ואני עדיין לא ממש מבינה מי נגד מי פה .. אבל נילמד עם הזמן.. אההה וקוראים לי סיון..
ר רותי חרדית New member 3/11/03 #9 ענת חמודה ??? אני בטוחה שזה יזכה בתואר בדיחת השנה ואם זה לא היה עצוב הייתי צוחקת
ס סתיו מם New member 1/11/03 #6 הי יערה../images/Emo24.gif טוב בשאת! ותתעלמי מענת , כי היא האוייבת נאמבר וואן שלנו. (תקראי במאמרים בדף הבית)... מה את מספרת חוץ מזה?
הי יערה../images/Emo24.gif טוב בשאת! ותתעלמי מענת , כי היא האוייבת נאמבר וואן שלנו. (תקראי במאמרים בדף הבית)... מה את מספרת חוץ מזה?
R Roniii New member 3/11/03 #8 ענת היא האוייבת של היקום... יש בעמוד הבית מאמרים שלנו על עצמנו וגם של הפרה בכבודה ובעצמה, וגם פרקים לדוגמה מהסדרה. שווה לך להתעדכן, ואם יהיו עוד שאלות - אנחנו כאן...
ענת היא האוייבת של היקום... יש בעמוד הבית מאמרים שלנו על עצמנו וגם של הפרה בכבודה ובעצמה, וגם פרקים לדוגמה מהסדרה. שווה לך להתעדכן, ואם יהיו עוד שאלות - אנחנו כאן...
O ODana New member 3/11/03 #10 יערונת../images/Emo23.gif תאמיני לנו, הפרה היא בהמה אמיתית . את מכירה את הסדרה שלנו באורנג' ובאסקייפ?
יערונת../images/Emo23.gif תאמיני לנו, הפרה היא בהמה אמיתית . את מכירה את הסדרה שלנו באורנג' ובאסקייפ?
י יערה המקורית New member 4/11/03 #13 מה עשיתי? אני מכירה את הסדרה פשוט חברה שלי הייתה על המחשב אז היא שכחה להחליף שם משתמש אז היא כתבה בטעות בשלי וענת הלו ברגע שמשמיצים חברה שלך את אמורה להגן עליה...*אהמ* *אהמ*
מה עשיתי? אני מכירה את הסדרה פשוט חברה שלי הייתה על המחשב אז היא שכחה להחליף שם משתמש אז היא כתבה בטעות בשלי וענת הלו ברגע שמשמיצים חברה שלך את אמורה להגן עליה...*אהמ* *אהמ*
ס סתיו מם New member 4/11/03 #15 למה ככה? לא יפה...../images/Emo150.gif פרו, אני לא מכירה אותך ככה היא כנראה באמת עצבנה אותך...
P p r u d e n s New member 4/11/03 #18 בICQ אני דווקא חשבתי שהיו לנו יחסדים טובים ואז היא התחילה לקרוא לי בשמות ביטס מי למה. הלכתי לצופים.
ס סתיו מם New member 4/11/03 #19 ../images/Emo124.gifיערה, כנסי רגע אם את מקללת את פרודנס זה כאילו את מקללת אותנו! מה זה צריך להיות פויה... אנחנו דורשות הסבר
../images/Emo124.gifיערה, כנסי רגע אם את מקללת את פרודנס זה כאילו את מקללת אותנו! מה זה צריך להיות פויה... אנחנו דורשות הסבר
י יערה המקורית New member 4/11/03 #20 לא קיללתי אותה בכללל מה אתם רוצות מ ממני פרודנס מה עשיתי לך? אין לי אותך בכלל באיסי...