"אין לי אויר"

../images/Emo95.gif"אין לי אויר"

אז במסגרת ההחלטה שלי להפסיק להיות עצלנית, וההשפעה של הריצה שעשיתי השבוע בשיעור ספורט והשאירה אותי ללא אויר (וגם כי הוא הבא בתור ע"פ רשימת השירים בסדר הא'-ב') הגיע תורו של השיר אין לי אויר לניתוח האישי של השיר. מקווה שתהנו לעשות ולא תייבשו. אוהבתותכם בכל מקרה
ספרו על מקרה שהרגשתם שאיבדתם את הכיוון שלכם. למה? איזה דברים שקוראים לכם בחיים גורמים לכם לרצות לברוח? האם קרה לכם פעם שסבלתם אהבה כואבת כלכך? מי? למה? איך? איזה דברים גורמים לכם לאבד את הנשימה? מי הבנאדם שגורם לכם להרגיש כאילו אתם מדברים על הקיר? ספרו על איזה משהו שהתקלקל לכם ומאוד התאכזבתם? מהו הגיהנום האישי שלכם? איפה הוא? ושאלה אחרונה ממני-זה רק אני או שדווקא ההתחלה של השיר הזה גורמת לקחת נשימה עמוקה ופשוט לנשום? לינק למילות השיר http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=13130&singer_id=952&song_title=173ec9 מחכה לתשובות אוהבתותכם
יערה

No¥a

New member
יאא.. הפינה חזרה D:

ספרו על מקרה שהרגשתם שאיבדתם את הכיוון שלכם. למה? אמ. לא זוכרת :X איזה דברים שקוראים לכם בחיים גורמים לכם לרצות לברוח? כל מיני דברים. אני אתן דוגמה- כשמישו מהבי"ס שלי גילה את הבלוג שלי.. רציתי לקבור את עצמי באותו רגע :/ האם קרה לכם פעם שסבלתם אהבה כואבת כלכך? מי? למה? איך? לא. איזה דברים גורמים לכם לאבד את הנשימה? תלוי. אם זה במובן הטוב, אז לפעמים דברים טובים יכולים לעצור לך את הנשימה :] מי הבנאדם שגורם לכם להרגיש כאילו אתם מדברים על הקיר? כל מיני אנשים שאתה מדבר איתם והם לא מבינים כלום >< ספרו על איזה משהו שהתקלקל לכם ומאוד התאכזבתם? זה מין דברים קטנים כאלה. נגיד שנמחק לך משו שכתבת במשך איזה שעה. זה מאוד מתסכל :/ מהו הגיהנום האישי שלכם? איפה הוא? אמ. לא יודעת :X ושאלה אחרונה ממני-זה רק אני או שדווקא ההתחלה של השיר הזה גורמת לקחת נשימה עמוקה ופשוט לנשום? אמ. לא שמעתי כ"כ הרבה את השיר. אולי 3-4 פעמים.. לא ממש אהבתי אותו :X

../images/Emo95.gif עונה לעצמי ../images/Emo13.gif

ספרו על מקרה שהרגשתם שאיבדתם את הכיוון שלכם. למה?
כשלא התקבלתי לבצפר שרציתי הרגשתי שנגמרה לי נדרך מתחת לרגליים ואני לא יודעת לאן להמשיך איזה דברים שקוראים לכם בחיים גורמים לכם לרצות לברוח?
ריב עם בנאדם אהוב, העצלנות שלי, העומס שלי האם קרה לכם פעם שסבלתם אהבה כואבת כלכך? מי? למה? איך?
כן, עומר, כי הוא היה כזה, וזה נורא כאב איזה דברים גורמים לכם לאבד את הנשימה?
5 סיבובים בספורט. הכאב הזה שמציף אותי מידי פעם כמו תקועה בגרון שלא נותנת לנשום. וכשאני רואה אותו, אני מחסירה נשימה
מי הבנאדם שגורם לכם להרגיש כאילו אתם מדברים על הקיר?
אמא שלי ספרו על איזה משהו שהתקלקל לכם ומאוד התאכזבתם?
הגיחה. כלכך השקעתי בגיחה שלנו וזה לא הצליח לי מהו הגיהנום האישי שלכם? איפה הוא?
תיכון בן גוריון פ"ת אני מתה לשמוע על הסיפורים שלכם
אוהבתותכם וזזה לנוח

למעלה