NOKIA SUCKS

kobibm13

New member
לי אף פעם לא נופל.....

פשוט פותחים את הדבר השחור הזה באמצע של הכבל... תנתק אותו לשניים ואז יהיה לך יותר נח.

™I©Eman

New member
אתה מתכוון לדבר הלבן../images/Emo67.gif

וזה רעיון לנתק אותו כששומעים מוזיקה, אבל אז אם אתה רוצה לדבר עם הדיבורית בשיחות אתה לא יכול כי המיקרופון רחוק מדי מהפה.. ועדיין הרבה יותר נוח להשאיר את האזניה סביב הצוואר כשלא שומעים מוזיקה, אבל גם זה אי אפשר..

lmstriX

New member
יש לזה סיבה פשוטה.

הם מציעים לך אוזניה מאוד פשוט, האינטרס שלהם שתקנה אוזניה איכותית מהם, יש להם באתר, חוץ מזה, גם הרדיו חרא עם האוזניה הזאת, ועם האוזניות האחרות שנמכרות אצלהם זה פשוט חלום, במילה אחת: ניצול.

™I©Eman

New member
אז אתה אומר

שבשביל שאני אקנה מהם אוזניה אחרת הם מוכרים לי אחת שלא תגיע לי עד הצוואר

lmstriX

New member
בענין הזה נוקיה מנצלים אותך שתקנה

מהם ציוד בנוסף למכשיר.

™I©Eman

New member
על איזה אזניות אחרות בכלל אתה מדבר?

כי באתר של נוקיה אני מצאתי רק את אלה שבתמונה שהן סטריאו ובעלות ממשק POP-PORT (SUCKS TOO). והן לא נראות ממש יותר איכותיות, אלא סתם יותר רוסיות (לא שיש לי בעיה עם רוב הרוסיות)..

lmstriX

New member
.......

בין השאר http://nokia.com/pics/phones/phone_models/enhancements/popups/enhancements_lps_4_pop.jpg

lmstriX

New member
........

A convenient, easy-to-use portable loopset for users of compatible T-coil equipped hearing aids. It enables you to use a hearing aid together with your compatible Nokia mobile phone.

™I©Eman

New member
לא הבנתי מה זה LOOPSET..

אבל הבנתי שזה לכאלה שיש להם שמיעה לקויה.. שיהיה.. לא מעניין..

™I©Eman

New member
ועוד שתי הערות..

לא נראה לי הגיוני מה שאמרת, שהחוט כ"כ קצר כדי שאני אקנה אזניה נוספת מהסיבות הבאות: 1. ראיתי שהאזניה עולה לבד משהו כמו 30$, שזה ממש לא זול בשביל אזניה לא איכותית כמו שאתה מתאר.. 2. חוסר איכות נראה לי הגיוני שיתבטא בדרכים אחרות, ולא באורך החוט.. אז נכון שהאזניות עצמן (החלק שנכנס לאוזן) לא מרגישות הכי איכותיות, אבל איכות השמע סבירה וגם כל השאר. לא נשמע ממש הגיוני שהאיכות הנמוכה תתבטא דווקא באורך החוט. אבל מצד שני, נוקיה זאת נוקיה, והיא משתדלת להכניס לא מעט ג'ובות מהצד בדרך זו או אחרת...

lmstriX

New member
......

"נוקיה זאת נוקיה, והיא משתדלת להכניס לא מעט ג'ובות מהצד בדרך זו או אחרת... " תוכיח לי את המשפט הזה..... תודה!

™I©Eman

New member
ושוב אני חוזר לנקודה..

היא מציעה כאלטרנטיבה רק אזניה אחת, וגם היא נראית מעפנה לגמרי.. לכן אני לא בטוח שהמטרה היתה שאני אקנה את אזניה נוספת. נראה לי הרעיון של פינקס כבר יותר הגיוני

lmstriX

New member
מה הרעיון שלו?

בכל מקרה, זה מה שהם מציעים, וזהו, האיכות טובה, החוט דק מאוד ונקשר, והרדיו לא עובד לי טוב בחדר כי יש לי קיר אחד של בטון.....

™I©Eman

New member
../images/Emo26.gif

"הם הרי רוצים לעשות מהפכה בשוק היפני, ששם האנשים הרבה יותר נמוכים והם רוצים להתאים את המכשירים שלהם לשם..."

למעלה