5 עובדות על...

jowi

New member
../images/Emo94.gif 5 עובדות על...

משהו מגנייייב שראיתי בפורום אחר!!! כל אחד נותן חמש עובדות מעניינות על עצמו שחברי הפורום בטח לא יודעים... סווו....אני אתחיל: חמש עובדות על יוני:
אני ילדת מבחנה...מי שלא יודע, אני אסביר: אמא לא יכלה להכנס להריון אחרי אחותי, לכן לקחו ממנה ביצית, מאבא זרע, חיברו אותם בתוך מבחנה קטנה, וכשהייתי בגדול של מחדד, הכניסו אותי לבטן של אבא ושם גדלתי...עד שיצאתי!
אני בלונדה (גאונה)
אני שוקלת רק 45 קילו. (בת 15)
אני חולה גם על שוטי הנבואה!
ודוברת חצי פורטוגזית (ברזיל)[
תעשו חיייים

jowi

New member
לבטן של אמאאאא!! לא של אבאאא...

או מאי גוד איזו שגיאה שתעלה לי בחיים!!!!!!!! א - מ - א

וואו,

אני שמחה שהכול יצא טוב בסופו של דבר ונולדת
הנושא קרוב לליבי דרך קרובי משפחה, אז אני כזה מעורבת רגשית בדברים כאלה... אוווווו

5 עובדות עלי...

כשהייתי קטנה הייתי מחוננת, וידעתי לקרוא בגיל שנתיים וחצי. ולדבר אנגלית שוטף- שלמדתי מהטלויזיה- בגיל 6.
הייתה לי תקופה שהייתי בה דיי פקצה [נראה לי שגם חלק פה הכירו אותי בתקופה הזאת].
הספר האהוב עליי [בינתיים]- חוץ מהספרים של אתגר קרת כמובן- "קין והבל" של ג'פרי ארצ'ר. מומלץ.
בקרוב מאוד- שנה להצתרפותי לפורומים של תפוז. וגם שנה להופעה הראשונה שלי [ותחילת "עידן מוזיקה ישראלית" בחיי. אוווו...].
אני מכורה לקפה. אבל אני לא מהאנשים שאומרים "שיואו, אני מזה מכורה לקפה!!!111", אלא באמת מכורה. אני רועדת אם אני לא שותה קפה אחרי הרבה זמן.

1Reebok

New member
יאללה. שיהיה.

אם לא היתה מגמת קולנוע ברבין, לא הייתי לומד בבית ספר עיוני.
חוץ ממוזיקה ומגמת קולנוע, אין לי הרבה סיבות לחיות.
ברגע שמישהו שופט אותי, לטוב או לרע, אני פשוט מת על המקום.
אם היה כפתור שהיה משמיד את כל האנושות, ורק את האנושות, הייתי לוחץ עליו ללא היסוס.
מאמין שדמוקרטיה היא לא חופש, ואולי גם ההפך מחופש.

כתמונית

New member
או! עוד קצת לדבר על עצמי!

נו... חמש עובדות....
מממ.... אני כתומה.... וכנראה זה באמת אישיות...כי אני מוזרה!! (שניים במחיר אחד...חח..)
מממ.... אני הכי מוזיקקית שיש!! מי עוד פה שומע באך??!!
אני פדלאהההה!!
וואו!! אין יותר חננה ממני!!! טוב...חוץ מויקטוריה... אבל רק מעט מאוד אנשים מנסים באמת להוכיח את משפט פיתגורס.... (פאטתי פלוס!)
אם אפשר היה להוסיף ליום עוד איזה כמה שעות זה היה טוב! (הייתי מבלה חלק בשינה... זה חסר לי איפשהו...) ממממ...שיהיה בריאות?!

1Reebok

New member
טוב נו.

כל הזמן אומרים עלי שאני חמוד, ופעמיים אמרו עלי שאני "נראה ממש טוב"
אני משתדל עד כמה שאני יכול שלא לפגוע לרעה בשום אדם בסביבה שלי
הרבה אומרים לי שיש לי כישרון בצילום.
אני לא מתחזה למשהו שאני לא, שזה דבר מאוד חשוב מבחינתי.
פגשתי את אורי מור

1Reebok

New member
הבנאדם הכי מגניב בעולם

והוא גם נחמד מאוד, ומוכשר בטירוף. שלא לדבר על זה שהוא כוסון עולמי

אורי מור-

הסולן של "בייב", וסאונדמן לשעבר מהטובים בארץ. עבד הרבה בבארבי, הסתובב עם 3 צמות קטנות על הראש...

צ א ל ה

New member
אני רואה אותו

כלללללל הזמן ראיתי אותו ביום ראשון וגם אתמול ראיתי אותו, ופעם אחת שהייתי באיזו חנות וחיכיתי שיסיימו להכין לזיגו את המתנת יומולדת שלו, הוא בדיוק נכנס לחנות... אני רואה אותו מלא הוא אחלה גבר! :)

1Reebok

New member
יאא

פעם הבאה שאת רואה אותו, תמסרי לו ד"ש מ"אלון תעשה לי סלון"

lirazbarbie

New member
אמ.........

יש לי עשרה עגילים
אני רשג"דית בצופים אחרי שנתיים של הדרכה.
אני לומדת במגמת תאטרון (הייתי גם בספרות וסיימתי עם זה כבר סופי 90)
אני רוצה לצאת לשנת שירות אבל ממש ממש ממש מתלבטת איפה
אני ממש אוהבת לכתוב אבל לא מסוגלת לתת לאנשים לקרוא. אפילו את הבלוג שלי אין לאנשים קצת משעמם- טוב אלו הם חיי בי

מאיגו

New member
5 עובדות עליי!

היום-שנה לאהבתי הרשמית לדורבנים!!!להופעה הראשונה שלי!!!(בדיוק שנה!)
אנשים קוראים לי 'כלבה שמאלנית',מה שאומר שאני כלבה ושמאלנית.
אני בד"כ ממש אובססיבית לדברים,לא חשוב מה,לדברים.
אני מכונה לציור הדורבן מ"שוב הדיסקו כאן"(בספר מילים). כל שיעור אמנות אני מכינה כאלה...
בקרוב אני מסיימת טיפול שיניים,לפני בערך חצי שנה נראיתי כמו הקופים שיש בתמונות של הציוויליזציה... הלסת שלי הייתה 19284345742897 מטר קדימה והשניה הייתה בערך 16 מטר אחורה.
אני בדיאטה

DanaDuck

New member
לבטן של אבא?!

את בטוחה? אלא אם כן אתם משפחה של סוסי-ים... *גיח* חמש עובדות עלי: * אני טלי, ילדת הענבים של מושב לכיש. * הייתי דוגמנית עד שצמחו לי כל שיני הבשר. * עבדתי באתר ערוץ הילדים בתיכון. כיום הם "הלקוחות" שלי. * זכיתי ב-3 תחרויות ציור. שתיים מהן בנושא זהירות בדרכים. * החבר הראשון שלי היה רק בגיל 19 ועד גיל 21. עכשיו אני עם החבר השני שלי כבר שנה.

למעלה