יום העצמאות ...

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif יום העצמאות ...

אהלן חבר'ה לרשום ביומנים,,, ביום העצמאות המועדון ינפנף וימנגל בנחל אלכסנדר יום שלישי בתאריך 24/04/2007 בשעה 09:00 נפגשים לשיירה בתחנת הדלק סונול צומת גלילות לכיוון צפון.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif טיול לפתיחת הקיץ ...

אהלן,,, טיול לפתיחת הקיץ לאזור ים המלח ועין גדי שישבת בתאריכים 27-28/04/2007 הטיול כמו שאנחנו אוהבים בסגנון קמפינג ואוכל שתיה וכו' כל רכב מביא את הצידנית לארוחות כלליות לכולם. פרטי שיירה בהמשך...

HIPUMOM

New member
../images/Emo116.gifמשפחת נועם בפנים

היי דרורי משפחת נועם מגיעה לטיול יו כל כך התגעגעגעגעתי לטיולים איתכם אוהבת חיה

משפ' שמואלי מצטרפת בנתניה.

נתפוס לנו נישה נעימה בטבע. תדאגו להמון בשר, יין טוב, אלכוהול, נרגילות, גיטרות וכ'ו. שבת שלום יא מגניבים.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif אלמנט כל הכבוד ...

על ההשקעה ,רק שאני לא יתבלבל אתה מביא את המנגל עם פחמים ומדליק או בלי פחמים ומדליק? ולאן אתה מביא את המנגל למסעדת אווזי ליום העצמאות או לים המלח???

k0biX1303

New member
עוד פעם אם אולי לא יודע..

לא צריך לשמוע אולי. לשרשר רק מי שמגיע.!

BeNiT1BiNbA

New member
קובי..אין צורך להיות ביץ'..ושי..

אם אתה רוצה לבוא ולא מסתדר אז תנסה להתארגן עם חברים או עם מישהו אחר..

k0biX1303

New member
מה קשור ביץ?

נשבר ה ז מתירוצים. דברים צריכים לזוז במועדון הזה. כל פעם זה תירוצים אחרים מאנשים אחרים. יאללה קדימה כדי להצליח קודם צריך לרצות. וזה משהו שחסר כאן מאוד.. קדימה חברים נחזיר עטרה ליושנה ואני יודע שיש כאן המון שרוצים שזה יצליח.

e f f i e

New member
מגיעה ליום העצמאות

לטיול כנראה שלא כי זה נופל על סופ"ש עמוס בבארבי...

Chin Chin Man

New member
קובי - צודק ב-100%

נא לשרשר רק מי שמגיע !!! מי שלא יכול להגיע, אנחנו מבינים אותכם, הסיבה לא כל כך חשובה במקרה הזה... עכשיו - דירבאלק מי שלא מאשר הגעה, אני רוצה לראות את כולם, אבל כולם מאשרים הגעה (גם לעל האש וגם לטיול) אני ד"א מגיע גם וגם.

iDo VW

New member
כמובן שמגיע..!!

ואם במבה תצא מהצבע עד אז גם היא בפנים

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif מנגל וטיול ... ../images/Emo94.gif

אהלן חבר'ה ... אולי תהיו יותר ספציפים ,,, לומר "אה כן וברור שאני שם!!" או "כמובן שמגיע..!! ואם במבה תצא מהצבע עד אז גם היא בפנים
" ברור וכמובן זה לא מספיק תציינו למנגל של יום העצמאות או לטיול ליומיים לים המלח
שנדע איפה אנחנו עומדים ,ועוד הפתעה קטנה יכול להיות שמועדון וואג אתם יודעים אנשי הנרגילות הניטרו מגדשים והדואל טורבויים יצטרפו בחלקם לטיול ככה ששני המועדונים יחגגו יחדיו בים המלח.. אוהב ב
נל 'ה. נ.ב. חבר'ה זה בדוק ,הוואגים אלופים במינגולים בבשרים בנרגילות ובטרבוקות.

iDo VW

New member
דרור אתה בעייתי...

אני מאמין שאתה מבין קצת איך הולך התגובות השרשורים ואם הגבתי תגובה של "כמובן מגיע" להודעה הראשית שהכותרת שלה זה "יום העצמאות ..." ואין בתוכן שלה שום מילה על הטיול אז כנראה שהודעתי שאני מגיע ליום העצמאות... בקשר לטיול אני בסימן שאלה (ואני יודע שזה לא מעניין אתכם לשמוע את זה) בגלל שאני לא יודע אם אני אהיה בבית או בצבא בתאריכים האלה, אז זאת הסיבה שלא הגבתי לטיול ורק ליום העצמאות. בקשר למועדון ואג כל הכבוד שהם מצטרפים הם אחלה חבר'ה. ודרורי, מת עליך אחי!

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי עידו חומד ...

מצטער עם הכעסתי אותך ,אני לא חושב שאני בעייתי הייתי הג'ינגי הבעייתי בבה"ס עד כיתה ה' אך השרשור מתייחס ל 2 האירועים וכנראה שפה זה הבעייה אולי הייתי צריך לפתוח 2 הודעות נפרדות ולפתור את בעיית הבעייתיות שלי. בכל אופן רק שתדע שאני ישן בשקט בגלל שאני יודע שאתה שומר עלי וגם אני חולם חלומות פז בגלל שאני יודע שאתה מת עלי. אוהב אותך אחי.

למעלה