ידעתם שFamily Reunion זה לא חדש מארק טוס אנד טראויס שואו, הם מנגנים את זה גם כאן! ועכשיו בדיוק מתחיל M&M´s הם עשו כאן את השירים בכאלה ביצועים טובים ומצחיקים. אאההה.. יש לזה וידאו? לא ניראה לי, אבל אולי, אני אחפש
גם את - The Country Song הם לא הוציאו במארק טום אנד טראויס שואו! הם עכשיו ניגנו את זה, ובדיוק ניגמרה ההופעה... חכו! יש עוד שיר אחד! תנו לזהות אותו רגע... כן! האחד והיחיד! voyger אך.... כיף לחזור לתקופה הטובה והישנה.
ההופעה הזאת פשוט ענקית!! הרבה יותר טוב מ the mark tom and travis שיצא לפני שנה וחצי. זה הרבה הרבה הרבה יותר מצחיק! עם שירים הרבה הרבה יותר טובים! עם ביצועים הרבה הרבה הרבה יותר מצחיקים וטובים! הכל! זה פשוט ענק! תורידו audiogalaxy ותורידו את הההופעה הזאת!
ההופעה הזאת היא חלק מדה מארק טום אנד טראוויס שואו הם עשוכמה הופעות בעולם ולקחו את כל השירים ועשו את זה כאילו זה הופעה אחת אבל בעצם זה מחובר כתוב על הדיסק מאחורה בחוברת את כל המקומות שהם הופיעו
אבל הם כתבו את כל ההופעות והם כתבו Live at Sydney Big Day Out זה השם של ההופעה נ.ב נכון יש באיזה שיר אחד שמישהו ערום עולה על הבמה ושמארק נותן לטום כאפה אני חושב ב untiteld
Live at Sydney Big Day Out זאת הייתה ההופעה הכי גדולה שהם עשו אי פעם. מה שאני הורדתי זה לא זה. משהו אחר, לפני שיצא אנמא. Live at Sydney Big Day Out זה אחרי אנמא.
אפשר מקאזה מדיה או מאתרי מעריצים של בלינק. ניראה לי שיש באתר הזה www.newfoundpunk.com או משהו כזה, כמו ניו פאנוונד גלורי רק במקום הגלורי יש פאנק. מתוכחם........... ושם תלך לבלינק-182 ומשם ל MP3
לפחות חלק ממכם ברור שהם הקליטו את הדיסק מהופעה אתם חושבים שזה סתאם שם? מה אתם מפגרים אתם לא שומעים בדיסק רעש של קהל היה להם הופעה שהם הוציאו אחריה דיסק של ההופעה זה לא כזה נדיר שלהקה מוציאה דיסק של הופעה אחרי שהיא מופיעה בהתחלה שנכנסתי לפורום הזה נהנתי ממנו עכשיו יש כאן כאלה פוזרים שזה פשוט מדהים אנשים מה קורה לכם(בעקבות הפוזריות אני כותב שיר חדש ) אתם מחליקים על סקייטבורד בגלל בלינק אין לכם בושה? אתם לא מתביישים אני עושה משהו כי אני אוהב ונהנה לא בגלל שלהקה אחרת עושה את זה אתם ממש מורידים את הרמה כאן אתם דנים למה קוראים לבלינק 182 מה זה ה 182 או כמה הגובהה של מאקד או כמה אורגזמות הוא הגיעה לכו תזדיינו כולכם יאללה עד איזה רמה אפשר לרדת נ.ב אני לא מתייחס לכולם כאן אני מתייחס למי שמעניין אותו בלינק מעבר למוסיקה שהם מייצרים עלובי הנפש