Ran-182

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif

הרגע גמרתי להוריד הופעה חיה של בלינק בלוס אנג´לס. נחשו כמה זמן ההופעה? 59 דקות ו33 שניות!
זה גם חודשיים לפני שיצא אנמא, אז זה הכל שירים מהשור הזועם והחתול וגם כמה מהפסל הירוק והגדול, זה ענק!!!

Ran-182

New member
אין לזה שם, כי זה לא שיר אחד

זה הופעה שלמה, השם של הקוץ הוא Blink 182 - Full L0ength Concert (Live) אוי! הם עושים עכשיו את Dick lips בצורה כזאת מצחיקה

ofir_einhorn

New member
לא וואלה הזה

מאיפה הורדת? ואתה יודע מאיפה אפשר להוריד את הווידאו של מארק טום טראוויס שואו?

Ran-182

New member
אה.. מ audiogalaxy

ידעתם שFamily Reunion זה לא חדש מארק טוס אנד טראויס שואו, הם מנגנים את זה גם כאן! ועכשיו בדיוק מתחיל M&M´s הם עשו כאן את השירים בכאלה ביצועים טובים ומצחיקים. אאההה.. יש לזה וידאו? לא ניראה לי, אבל אולי, אני אחפש

Ran-182

New member
(helo me helo you!!!! (tom

גם את - The Country Song הם לא הוציאו במארק טום אנד טראויס שואו! הם עכשיו ניגנו את זה, ובדיוק ניגמרה ההופעה... חכו! יש עוד שיר אחד! תנו לזהות אותו רגע... כן! האחד והיחיד! voyger אך.... כיף לחזור לתקופה הטובה והישנה. :)

Ran-182

New member
the REAL mark, tom and travis

ההופעה הזאת פשוט ענקית!! הרבה יותר טוב מ the mark tom and travis שיצא לפני שנה וחצי. זה הרבה הרבה הרבה יותר מצחיק! עם שירים הרבה הרבה יותר טובים! עם ביצועים הרבה הרבה הרבה יותר מצחיקים וטובים! הכל! זה פשוט ענק! תורידו audiogalaxy ותורידו את הההופעה הזאת!

silverpunk

New member
מקור אחר!

הורדתי מזמן מkazaa בפוקס כי המשתמש לא חזר לשם יותר הודתי ממנו גם את כל flyswatter באיכות יותר טובה אין לי מושג איפו הוא השיג את זה. הופעה נהדרת!!!

punk

New member
יש לי תהןפעה בחלקים

ההופעה הזאת היא חלק מדה מארק טום אנד טראוויס שואו הם עשוכמה הופעות בעולם ולקחו את כל השירים ועשו את זה כאילו זה הופעה אחת אבל בעצם זה מחובר כתוב על הדיסק מאחורה בחוברת את כל המקומות שהם הופיעו

Ran-182

New member
מאז שהורדתי את ההופעה הזאת אתמול

שמעתי אותה 7 פעמים, ולא שמעתי בכל ההופעה חלק אחד מדה מארק טום אנד טראויס שואו

punk

New member
גם אני לא, זה מוזר

אבל הם כתבו את כל ההופעות והם כתבו Live at Sydney Big Day Out זה השם של ההופעה נ.ב נכון יש באיזה שיר אחד שמישהו ערום עולה על הבמה ושמארק נותן לטום כאפה אני חושב ב untiteld

Ran-182

New member
אה... אני יודע על מה אתה מדבר

Live at Sydney Big Day Out זאת הייתה ההופעה הכי גדולה שהם עשו אי פעם. מה שאני הורדתי זה לא זה. משהו אחר, לפני שיצא אנמא. Live at Sydney Big Day Out זה אחרי אנמא.

ofir_einhorn

New member
או קיי אני אכתוב שוב

מאיפה אפשר להוריד את ההופעה של בלינק the mark tom travis show? ואל תגיד לי שמאודיו גלאקסי כי אין לי את זה ואין לי מושג מאיפה מורידים את זה

xero1

New member
עזוב אודיוגאלקסי!

אפשר מקאזה מדיה או מאתרי מעריצים של בלינק. ניראה לי שיש באתר הזה www.newfoundpunk.com או משהו כזה, כמו ניו פאנוונד גלורי רק במקום הגלורי יש פאנק. מתוכחם........... ושם תלך לבלינק-182 ומשם ל MP3

ofir_einhorn

New member
אני לא רוצה mp3

יש לי את הדיסק אני לא צריך במחשב אני רוצה את הווידאו

ofir_einhorn

New member
אתם ממש מטומטמים

לפחות חלק ממכם ברור שהם הקליטו את הדיסק מהופעה אתם חושבים שזה סתאם שם? מה אתם מפגרים אתם לא שומעים בדיסק רעש של קהל היה להם הופעה שהם הוציאו אחריה דיסק של ההופעה זה לא כזה נדיר שלהקה מוציאה דיסק של הופעה אחרי שהיא מופיעה בהתחלה שנכנסתי לפורום הזה נהנתי ממנו עכשיו יש כאן כאלה פוזרים שזה פשוט מדהים אנשים מה קורה לכם(בעקבות הפוזריות אני כותב שיר חדש ) אתם מחליקים על סקייטבורד בגלל בלינק אין לכם בושה? אתם לא מתביישים אני עושה משהו כי אני אוהב ונהנה לא בגלל שלהקה אחרת עושה את זה אתם ממש מורידים את הרמה כאן אתם דנים למה קוראים לבלינק 182 מה זה ה 182 או כמה הגובהה של מאקד או כמה אורגזמות הוא הגיעה לכו תזדיינו כולכם יאללה עד איזה רמה אפשר לרדת נ.ב אני לא מתייחס לכולם כאן אני מתייחס למי שמעניין אותו בלינק מעבר למוסיקה שהם מייצרים עלובי הנפש

למעלה