Ran-182

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo46.gif

אבל בתור מנהל פורום אין בררה טוב, אז ככה:
לבנות החדשות: ברוכות הבאות, אני שמח שאתן משתתפות וכמובן מעריצות את בלינק, אבל באמת, ורד צודקת, תפוז הוציאו שירות מסרים חדש, תוכלו לדבר שם, וכך גם תוכלו להעביר דברים אישיים שלא כולם כאן בפורום יוכלו ליקרוא.
לורד, סהר ושירה: דיברתי איתכן קבר באייסי.
ולכל השאר: כמה דברים חשובים מאוד: אני לא רוצה פה קללות בפורום כמו שראיתי כאן ביממה האחרונה! אם תשימו לב מחקתי כמה הודעות שממש לא הוסיפו לדיון והכלילו הרבה קללות לא ממש יפות בתוכן. שימו לב
כל הודעה עם תוכן לא מקובל כמו שהיו כאן תימחק
אז הייתי מציא לכולכם, אם אתם רוצים לעשות דיון בניכם או שלא כל אחד מסכים פה עם השני, אז ללא קללות, אחרת, אותו משתמש יחסם מהפורום (ותאמינו לי, אני לא רוצה לעשות את זה). אחרי הכל, זיכרו דבר אחד, כולנו כאן מעריצים את הלהקה המעולה הזאת בלינק-182 זה מה שיש לי להגיד יום טוב - רן (לא ניראה לכם? שילחו לי דואל)

~BLINK182_gurl~

New member
טוב בסדר...

אני מסכימה... ולדעתי כל מי שמסכים צריך לחתום פה למטה כדי שלא ימשיכו הריבים.... sHiRa

Bunny_girl

New member
בשבילך, רן....

אוקיי.....הבנתי ממה שדיברנו באייסיקיו שיש ביננו הבנה... עכשיו, אני אשתדל להיות סובלנית יותר...למרות שבתנאים האלה זה קשה ! **אבל...גם לי יש סף עצבים..לא לשכוח!** ביי ביי ורד

PrInCeSs 182

New member
אוקיי ורד

אוקיי ורד, מעכשיו אני אדבר פה רק על בלינק ובאייסיקיו אני אדבר עם שירן ורומי, ממילא שירן בעונש כנראה לחודש ככה שאני אצטרך לבזבז את הטוקמן שלי עליה ביומיים sorry, shiriT

למעלה