הפורום מת. ז"ל.
E EleVaTioN New member 21/1/06 #4 לי מת האינטרנט ../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif אבל עכשיו הוא חי ^^
® ®NuLy® New member 24/1/06 #24 ../images/Emo205.gifגם לי הלך הפלאפון יותר נכון המסך!! ואכן שהו שירשור מאוד אופטימי
® ®NuLy® New member 24/1/06 #26 ../images/Emo205.gifלא לא טלפון חדש../images/Emo7.gif צביקה שלי שליטה! אני מתקנת אותו.. מקווה שעוד השבוע
../images/Emo205.gifלא לא טלפון חדש../images/Emo7.gif צביקה שלי שליטה! אני מתקנת אותו.. מקווה שעוד השבוע
S SAMAR New member 28/1/06 #29 הרבה הצלחה לצביקה! אוהבים אותך צביקה!. לי מת כול המחשב. מוות קליני. מוות. סתם לא חי וכאלה. אופטימיסטית.
הרבה הצלחה לצביקה! אוהבים אותך צביקה!. לי מת כול המחשב. מוות קליני. מוות. סתם לא חי וכאלה. אופטימיסטית.
T thebaby New member 22/1/06 #14 אני לא פוטוגני.../images/Emo101.gif אני פשוט לא כוסית שצווחת "אני נראה נורא אני נראה נורא אל תפרסמו את זה." >_<
אני לא פוטוגני.../images/Emo101.gif אני פשוט לא כוסית שצווחת "אני נראה נורא אני נראה נורא אל תפרסמו את זה." >_<
D dairy milk New member 22/1/06 #18 ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif טוב! אולי לי אין זכות קיום - אבל אתה לא יכול להיכנס לצ'אט של ערוץ הילדים
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif טוב! אולי לי אין זכות קיום - אבל אתה לא יכול להיכנס לצ'אט של ערוץ הילדים