shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

פורום יבש ורדום.. אממ.. שירשור בגדים.. פאק שנע שלא עשינו שירשור כזה.. אממ... גינס של לונדון בוי חולצע של אבא... לק שחור.. שעון שלי ו20 הצמידים הקבועים שלי.. הרחבה פרסה ועגיל מכוער.. וקוקו בלעכס בשיער וכמובן עיפרון שחור בעניים.. עכשיו אתם בעי בעי

נמ..

חולצה לבנה גזורה עם פרות...בוקשר עם חתולים צבעוניים...נמ..שלוש צמידים קבועים..ג'ק..וזהו

../images/Emo169.gif

- מכנס לבן ענק של אבא. - גופיה שחורה גזורה בכול מקום אפשרי. - שרשרת קבועה. - חוט אדום על יד. - תחתונים מידה לארג' בפסים כחול לבן. (והם ענקיים עליי..לאדעת למה לובשת..) זהו...

bRoken faiRy

New member
.. ! ..

גופיה שחורה פשוטה לגמרי , ג'ינס קצר גזור .. נעלי בית ורודות .. הסייד ליפ כמובן , 2 צמידים מכוערים , קולר שחור פשוט , שרשרת של סמל החיים , לק שחור חצי מקולף , 2 צמידי חוטים על הרגל , עגיל של לשון באוזן , הרבה מסקרה ואייליינר ... חגורת משבצות ... שיער - פזור ומבולגן ..

אמממ

חולצה אפורה ישנה של כמה שנים טובות...מכנס חום דק ומגעיל ..חח לק שחור בידיים וברגליים....ועיפרון עיניים חצי מרוח...נו כבר 12 בלילה מה אני לא צריכה להתגנדר..חחח

G i N g N i T

New member
נמנמ אני ../images/Emo110.gif

חולצה שחורה של הצופים שרוואל דגים בצבעים כחול ושחור גברי ברך עם פסים כחולים שעון רגיל, צמיד וויל שלי, וצמיד חוטים שחור וכחול, טלש"י וחשטלש"י הרגילות שלי (טבעות) יגילים שחורים ארוכים רגילים צמה כרגיל... ושני צמידי חוטים (בערך) ברגל

®NuLy®

New member
אני../images/Emo170.gif

ג'נס חולצה ורודה תחתונים של מיני {חחח הייתי חייבת להגיד את זה} 4 צמידי חוטים שרשרת עם סמל שדומה לסמל של מכושפות שיער פזור ו... זהו

healing drug

New member
אני//..

מכנסיים שחורות חגורה שחורה עם ריבועים לבנים לק שחור עם ריבועים לבנים (פאק לקח לי שיעור ספרות שלם לעשות את זה!) אממ חולצה שחורה שליטקס עם שלדים וצמיד שחור לבן... חחח כפי ששמתם לב אני חזק בקטע של סקא...ושלדים!

../images/Emo169.gifאז זה מה שאת עושה בשיעורי ספר

ות... אני פשוט ישנה, ומריה מעתיקה לי הכול. כפערה עליה.

Riot girl69

New member
אז זו לא רק אני..

(הטקע עם הלק) וכה גם אני באובססיה למשבצות שחורלבן :] מאיפה החגורה ד"א?

yardenbm

New member
עונה

גופיה שחורה ובגד ים מתחת מכנס עד הברך כחול כהה כפכפים שחורות צמיד קבוע על היד ואחד קבוע על הרגל

darkdirtyangel

New member
אמממ

גופיה בצבע יוק-טורקיז אם פרח קטנצ'יק באמצע, ומתחת מבצבצת גופיה שחורה. איזה 15 צמידים שחורים:אחד סגול אחד אדום ושתיי לבנים, והרבה שחורים. לק שחור שהיום שמתי, נפרדתי מהלק ה: יד אחת אדום שחור אדום שחור, יד שניה, אדום בהיר,כתום אדום בהיר כתום. סתם מכנס שחור ארוך חמדוד. שרשרת אם תליון של מפתח, ועוד שרשרת אם תליון של פרח שחור, מארצות הברית:) אממממ וגרביי כלא, כאילו פסים של שחור לבן שחור לבן. שיער פזור. וזהו.

למעלה