שחכתי...

../images/Emo93.gifשחכתי...

אז נכון שכבר יום שישי... אבל חפיף,תסלחו לי... פינת אין-שם של רותם מה עושים?קוראים את השאלות..מעתיקים להודעה שלכם ועונים..לא כל כך מסובך... ואם אני לא מכיר את המילים של השיר?יש קישרון פה זהו..לא כל כך מסובך... והפעם לשיר הבאמת (באמת) מוצלח קולה וברה
השורה המועדפת עליי בשיר?
הייתי שומע את השיר הזה כשאני שמח/מדוכא/מאוכזב/מאוהב...
אני אוהב/לא אוהב את הקליפ... זהו להפעם..בהצלחה

שלמונזה

New member
אני עונה ../images/Emo168.gif

השורה המועדפת עליי בשיר? כל כך הרבה כאב הצטבר בחייך,ולא נשאר לך מספיק לתת לה.
הייתי שומע את השיר הזה כשאני שמח/מדוכא/מאוכזב/מאוהב... מאוהב אני אוהב/לא אוהב את הקליפ... קליפ חמוד, מיכל ינאי שליטטטטטטטה שיהיה שבוע מקסים לכולם
יפית

TsLiLuSHSH

New member
שיר ענק..!!!

השורה המועדפת עליי בשיר: כ"כ הרבה כאב הצטבר בחייך, ולא נשאר לך מספיק לתת לה" - נדוש, נכון , אני יודעת.. אבל עדיין- כ"כ יפהפה!!!
הייתי שומעת את השיר הזה : למה "הייתי שומעת" ??? אני עדיין שומעת!!! השיר מתנגן אצלי בכל מצב ללא סיבה מיוחדת.. אני אישית חושבת שמתאים לשמוע את השיר הזה כששמחים
, בטח לא כשעצובים או משהו כזה... אוהב/לא אוהב את הקליפ: לא ראיתי מעודי את הקליפ!!!
אבל איך אפשר לא לאוהב קליפ שירמי נמצא בו ???

באתי לענות

כדור| השורה המועדפת עליי בשיר? כל כך הרבה כאב הצטבר בחייך,ולא נשאר לך מספיק לתת לה. (מקורי אה???)
הייתי שומע את השיר הזה כשאני שמח/מדוכא/מאוכזב/מאוהב... שמחה ומאוהבת אבל אפשר גם רק שמחה !!
אני אוהב/לא אוהב את הקליפ... :הקליפ ממש ממש ממש חמודי

nushnush3

New member
התשובות שלי

השורה המועדפת עליי בשיר:...בכתה עצמה לישון וכשבגעת כרגיל חשבת שהיית ממש ממש בסדר.. אני לא יודעת למה אני פשוט אוהבת את השורה הזאת. וגם את: היית קוטף לה את הירח... היית שומע את השיר הזה:בכל מצב אוהבת לא אוהבת את הקליפ:ככה ככה

r e u t 123

New member
אני..

השורה המועדפת עלי בשיר: " תתפלא, איך העולם סובב" הייתי שומעת את השיר כשאני שמחה\מדוכאת\ מואכזבת\ מאוהבת : בדרך כלל שמחה, אבל גם מאוהבת. אני אוהבת\ לא אוהבת את הקליפ: אוהבת! ואגב חזרתי... :)

למעלה