עבודה

A G C T

New member
../images/Emo93.gif עבודה ../images/Emo18.gif

יש לכם עבודה לקיץ?... במה עבדתם בשנים הקודמות? מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? יאללה...שתפו...שתפו...

יבח

New member
כנראה ש..../images/Emo181.gif

אני אחזור לעבוד אצל אבא במוסך^^

דורד

New member
חח יא מוסכניקית

מי שרוצה מוזמן להגיע בלי תיאום מראש למשרד של סוכנות LOOK בימים א-ה בין השעות 10:00 ל- 16:30. ולהירשם למחלקת ניצבים... העבודה מיידית. (מתחת לגיל 16, צריך לבוא עם אחד ההורים). אממ... יש בקיץ הרבה פרסומות שצריך בהם נוער מזה אומר "יום צילום"? -- להגיע למסוף אל-על בתל אביב (רכבת מרכז-ארלוזרוב) בסביבות 6-8 בבוקר (כל יום צילום זה שעה אחרת.. לפעמים צריך להגיע אפילו יותר מאוחר). משם לוקחת את הניצבים הסעה לסט, ובצהריים/ערב מחזירה את כולם חזרה לרכבת ומשם חוזרים הביתה.. 200 ש"ח ליום כזה. לפעמים זה פחות משעה, לפעמים זה גם 12 שעות... הממוצע הוא 6-8 שעות צילום. מקבלים ארוחת צהריים (וגם בוקר, אם הצילומים מתחילים מוקדם). וזהו... תעשו ת'חישוב שלכם. הכתובת של הסוכנות: רח' המסגר 9 (בניין אמפא) קומה 7 (יוצאים מהמעלית לצד ימין).

דורד

New member
מה תלמה לשרשר?! אמרתי שאת מוסכניקית

ובמקום לפתוח שתי הודעות, כתבתי בתוכן ההודעה, אפשרות לעבודה למי שקורה פה...

וואי אני מומחית בלדפוק לי עבודות!

איף. קובי הגנן במושב הציע לי לעבוד בגן.. ואז אמרתי לא שלא יודעת, שאני אחזיר לו תשובה כי כול להיות שאני עובדת בקייטנה בגזר. בקיצור הלכתי לראיון, יום אח"כ היא התקשרה ואמרה שהיא קיבלה הפנייה שהיא לא מקבלת מתחת ל16 [בספטמבר יש לי
] בנתיים קובי מצא עוזרת חדשה
אבל הוא אמר שכל אחת מהן בטח תיקח שבוע חופש פה ושם, ושיש ימים שהוא יעשה להם ברכה וכו' והוא ישבץ אותי בערך 3 פעמים בשבוע. שזה אחלה. ויש לי המון המון בייביסיטר, ואני מתחילה לעשות משמרות במנטה[ קייטרינג] פה ושם. יהיה בסדר :)

נצלש, נועם טוקר!../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif

אנחנו כמעט בטוחות שהחלפת את הפלאפון שלך! ובסופ"ש האחרון ניסינו כל כךךךךךך הרבההההה פעמיייייייים להתקשר אליך>< אז אתה לא תפטר מאיתנו כל כך בקלות, ותגיד כבר איפה אפשר להשיג אותך%$#@!!1 אנחנו נתקפות מידי פעם געגועים וחשות צורך להתקשר אליך ולהעלות זכרונות

Taina12

New member
הציעו לי לעבוד בקייטנה במושב

אבל אין לי כוח לילדים קטנים:-S אז אני מחפשת משהו אחר, אולי במזכירות של המושב. אם אתה מחפש עבודה אז תמיד מחפשים בקייטרינג, אולמות אירועים, תחפש גם במסעדות למלצר. זה תלוי איזו סוג עבודה אתה מחפש, אני לא לחוצה על כסף וכאלה אז אני לא לחוצה על עבודה ולכן אני מחפשת משהו קל, בתנאים נוחים, שיהיה כיף

למעלה