../images/Emo92.gif

דניאל תמחק את הסקר המסריח הזה!! מה הבעיות שלכם?!?!?!?! אפילו אלו שלא מעריצים מאמינים שמייקל חלה במחלה!!!!!!! ואתם קוראים לעצמכם מעריצים?!?!?! תתייבשו לכם! מייקל יהיה מוכן לתת לכל אחד ואחד מכם את ליבו, למרות האי אמון שאתם נותנים בו! מצטערת הייתי חייבת להוציא את זה מתי שהוא, זה כבר בלתי נסבל!!!!!!!

~orit~

New member
באמת סקר מטופש ביותר

מפחיד אותי לחשוב שאנשים פה הם כביכול מעריצים של מייקל......

Art Of Madness

New member
עם כל הכבוד...

אבל באיזו זכות את אומרת לדניאל שימחק את הסקר?? ובאיזו זכות את תגידי לאנשים במה להאמין..?? זה שאת מאמינה שהוא חולה, נחמד לך, את לא יכולה להגיד לי מה לחשוב..

Art Of Madness

New member
זו ממש לא בעיה

את לא תגידי לי אם אני חושבת נכון, מי את שתגידי לי שמה שאני מאמינה בו לא נכון..?? זה כמו שכולכם פה בטוחים במיליון אחוז שמייקל לא הטריד מינית את הילד ההוא, אבל אתם בחיים לא יכולים לדעת, אני לא אומרת שהוא עשה את זה אבל אני גם לא אומרת שלא.. אבל הקטע הוא שמרוב שאתם מעריצים אותו אתם עיוורים ומאמינים בכל דבר שיגרום לו להראות טוב...

כי...

זה תפקידו של כל מעריץ, לפרגן את מי שאוהב ולהראות לשונאים כמה מייקל חזק ואוהב! פורום כזה צריך גם להראות משהו את לא חושבת? כי אני כן חושבת, בכלל כל מה שהפורום הזה מדבר זה כל מיני השמצות, ומתי יצא הקליפ החדש, ומתי כל זה המרד יגמר, אתם חושבים שזה קל? הצחקתם אותי, כמו שלכל אחד שרוצה להצליח בחיים, קשה לו, אז גם למייקל!!!! והוא צריך כמה שיותר פירגון!!!! ואני רוצה שהוא תמיד ידע שאני כאן לפרגן!!!!! כתבתי לו שיר ואני מקווה שהוא יזכה לקרוא אותו פעם! וזהו זה מה שאני חושבת!!!!!!! אז אולי אפשר לראות משהו כזה בפורום "מעריצי" מייקל ג´קסון?! (כל הזכויות שמורות ל-~orit~
)

Art Of Madness

New member
זה ממש לא הגיוני כי

כי את בעצם מבקשת ממעריץ שכן חושב שמייקל עשה ניתוח להסתיר את הדעה שלו... ותאמיני לי שיש מעריצים שהם לא עיוורים, את מבקשת ממעריצים להגיד משהו שהם לא מאמינים בו, העיקר כדי לפרגן למייקל.. זה ממש חוצפה להגיד למעריצים או לכל בן אדם אחר להסתיר את הדעה שלו רק בשביל לפרגן למישהו שאת אוהבת

אבל...

בלי פירגון אין הערצה, אני לא אומרת ככה, אני פשוט מנסה שיבינו, ויאמינו למה שנכון ולא לשמועות, כל מה שאת אומרת עכשיו זה שמועות שהמציאו עליו, וזה פשוט ל-א נכון!

Art Of Madness

New member
אז זהו, שאת בחיים לא תוכלי לדעת

מה כן נכון ומה לא, מה מציאות ומה שמועות... יש הבדל בין מה שהמעריצים חושבים ואף מאמינים שזה נובע מתוך הערצה או אהבה או מה שתרצו לבין המציאות... אני לא שוללת את האפשרות שצבע עורו השתנה בגלל ניתוחים, אבל יש מיליון גירסאות לסיפור הזה, אבל לכו תדעו... אולי הוא פשוט חלה... אולי הוא התחיל לשנות את צבע העור ואז קיבל את המחלה.. אולי הוא פשוט לא אהב את הצבע העור שלו, אולי הוא חלה ואז כדי להשלים את העור שלו לאחדות של צבע אחד הוא עשה ניתוחים.... ועוד ועוד ועוד.... הקטע הוא שאני לא אומרת לכם במה להאמין, תאמינו במה שבמה לכם, נקודה, אבל אני נגד הקטע הזה שאם יש אנשים שחושבים אחרת מכם אתם ישר רוצים למחוק את הסקר... אתם פשוט רוצים לצנזר דעות של אנשים ששונות משלכם

~orit~

New member
סקר כזה הוא מסוג הסקרים שראיתי

בכל מיני צהובונים של מייקל... ממש נחמד שצריך לראות את זה בפורום "מעריצי" מייקל ג´קסון. מי שיכנס לפורום הזה לא יאמין שזה פורום מעריצי מייקל. אתם ממש לא משאירים עבודה לשונאי מייקל.

Art Of Madness

New member
לא משנה מאיפה הסקר

לכל בן אדם יש זכות מלאה לשאול אותו, לא משנה איפה

~orit~

New member
אויש נו באמת...

את יודעת טוב מאוד שסקר כזה זה מסוג הסקרים שרק באים כדי לעצבן מעריצים של מייקל. את אולי לא מעריצה של מייקל ואת חושבת כך או כך, אבל בפורום של מעריצי מייקל המעריצים באים כדי לדבר על האדם שהם אוהבים, מעריכים ומעריצים. כדי לשמוע את סוג השטויות שהסקר הזה שואל, או את הדיון בכמה רע הוא נראה אני יכולה ללכת לכל מקום אחר באינטרנט ולקרוא את זה. לא חסרים אנשים ששונאים את מייקל. אבל שוב, פה זה פורום מעריצי מייקל. ועכשיו הוא נמצא בלונדון ויש דברים הרבה יותר טובים לדבר עליהם. ברור לחלוטין שמי שמעדיף לדבר על שטויות כגון אלה שהזכרתי, הוא לא ממש שייך לפורום הזה. יש כאלה שכנראה נהנים להציג את עצמם כמעריצים ובאים לפה כדי שוב לדבר על דברים שליליים. אני לא חושבת שמייקל מושלם וזה בסדר גמור שיש לך דעה משלך לגביו, אבל שמנהל פורום מעריצי מייקל ג´קסון יכניס סקר כזה זה מגוחך לחלוטין. אין פורום מייקל אחר בעולם שבו סקר כזה היה נכנס ע"י המנהל...

Art Of Madness

New member
תתפלאי אבל

יש אנשים (וכן, גם מעריצים) שחושבים שמייקל כן עשה ניתוחים, וזה לא מפריע להם, סבבה... גם לי לא... אבל באיזו זכות לשלול את האפשרות שאני כבן אדם שמשתתף בפורום אדע מה אנשים אחרים חושבים באותו הנושא.? יש לי זכות לדעת אם אנשים חושבים שהוא עשה ניתוחים, או לא, או אם הוא מת והביאו מחליף...

אבל תחשבי בהגיון...

למה שמייקל ירצה לעשות ניתוח כזה? זה גם נשמע דיי מצחיק ניתוח ללבן באמת... תיהיו מציאותיים, זאת דיעה לא הגיונית בכלל, זה כמו שאני יגיד שעשיתי ניתוח להחליף צבע עיניים, נו באמת.

Art Of Madness

New member
האמת זה ממש לא מעניין אותי למה

הוא עשה ניתוח או למה לא... שיקולים שלו.. כמו שכתבתי למעלה.. אני לא נגד הדעות שלכם, אני נגד הצנזורה שאתם רוצים להשליט פה

מכאן אני לא יגיב... כי

אני בטוחה שאת יודעת מה התשובה שלי, (ולא היא לא לטובת הניתוחים [השמועות] האלו)

Art Of Madness

New member
את מתעקשת לא להגיב לדבר שאני מדברת

עליו בפעם המאה- לא אכפת באמת מה באמת קרה, הסיפור הזה מאוס ויצא מכל החורים. השאלה שלי היא: למה הצנזורה..? על זה תגיבי...

~orit~

New member
אין דבר כזה ניתוח לשינוי צבע העור!!

הבורות כאן היא פשוט מדהימה!!! ניתוחים פלסטיים ברור שהוא עשה. אף אחד לא מכחיש את זה. אבל אין ניתוח פלסטי שיכול לשנות את צבע העור!! אם כבר - יש דרכים אחרות שאפשר לעשות את זה (אבל גם לא ברמה כזאת שרואים אצל מייקל). ועד כמה שידוע לי - הדרכים האלה להלבנה לא היו קיימות כשלמייקל התחיל להתבהר העור. ואת אמרת איפשהו שלדעתך מייקל עשה ניתוח לשינוי העור וזה מה שגרם לויטליגו. זה בכלל הדבר הכי מגוחך ששמעתי בימי חיי. לכו תלמדו דבר או שניים על ויטליגו. אי אפשר ליצור את המחלה הזאת. זאת מחלה גנטית!! או שיש לך אותה או שלא. את לא יכולה ליצור אותה. מדובר בתגובה אימיונית של הגוף (מצב שבו הנוגדנים חושבים פתאום שהמלאנין - הפיגמנט שיוצר את הצבע, הוא גורם זר ומתחיל לתקוף אותו. ולכן גם נוצרים כתמים לבנים בגוף ולא כל הגוף בבת אחת הופך לבן. עם השנים המלאנין הולך ונעלם ברוב הגוף.) אצל מייקל עד כמה שזכור לי, רופא העור שלו אמר שכבר מעל 80% מגופו לבן. בהתחלה הופיעו למייקל כתמים לבנים על העור, ובהתחלה הוא היה מכסה אותם במייקאפ כהה. עם הזמן, ככל שיותר ויותר כתמים לבנים הופיעו, הוא נאלץ להשתמש במייק אפ בהיר יותר שיאזן את הצבע בפרצוף. אם מייקל היה מחליט להלבין את כל גופו לא היית רואה עוד כתמים כהים. אני אשים פה תמונות שבהן רואים בירור שעדיין יש לו כתמים כהים בגוף. אבל בינתיים בואי תראי תמונה של אדם שסובל ממחלת הויטליגו, אך הוא ללא מייק אפ שמסתיר את הכתמים.

~orit~

New member
אוקיי. תמונת ויטליגו ראשונה

אמנם פה לא רואים את זה הכי טוב, אבל עדיין ניתן לראות על הידיים שלו כתמים כהים. בכלל אם תצפי שוב בקליפ של they don´t care about us את תראי כתמי ויטליגו על החזה שלו ועל הידיים. על הידיים בעיקר.

למעלה