מתמודדים בהשמעת הופעה יוונית
V veredmp New member 23/6/08 #11 בהצלחה לכולם! לא מאמינה שהם מתחילים מבחן ב-6 בערב. השתגעו לגמרי..........
א אליוש זאת אני New member 23/6/08 #17 ותנך..שהתחיל בשתיים וחצי ונמשך עד 5? בשיא החום המקצוע הכי מתיש...
מ מאוהבת בשירים שלה New member 23/6/08 #18 זה באמת לא הגיוני אבל אני במצב עוד יותר לא הגיוני...................... אני עושה היום 2 שאלונים עם הפרש של 45 דקות בניהם....... אני אשכרה כותבת בגרות במתמטיקה מ13:00 עוד 17:30 עם 45 דקות הפסקה באמצע
זה באמת לא הגיוני אבל אני במצב עוד יותר לא הגיוני...................... אני עושה היום 2 שאלונים עם הפרש של 45 דקות בניהם....... אני אשכרה כותבת בגרות במתמטיקה מ13:00 עוד 17:30 עם 45 דקות הפסקה באמצע
מ מאוהבת בשירים שלה New member 24/6/08 #37 איזה מחוננים, במתיות 005 קיבלתי ציון שמאוד קרוב למידת נעליים שלי (ויש לי רגל קטנה)
י יעלי וזה New member 23/6/08 #21 תודה רבה! גודלאק אבריבאדי../images/Emo24.gif אני עכשיו הולכת להתחרפן בבית עד 6 בערב. יופידו!><
B BRANGELINA New member 23/6/08 #22 תודה.... הבגרות שלי ב6 בערב.......................אבל היא קלה...מגישים אותי על מאה...
B BRANGELINA New member 23/6/08 #29 הרגע חזרתי מהבגרות... המורה החמודה שלי חיכתה לנו בכיתה עם סוכריות..חח אח"כ בדקתי איתה והכל היה נכון... היה כ"כ קלל!!!!!!!!! עכשיו צריך לחרוש להיסטוריה...
הרגע חזרתי מהבגרות... המורה החמודה שלי חיכתה לנו בכיתה עם סוכריות..חח אח"כ בדקתי איתה והכל היה נכון... היה כ"כ קלל!!!!!!!!! עכשיו צריך לחרוש להיסטוריה...