miki1983

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif../images/Emo18.gif

שלום! שמי מיקי סטפנוב מרעננה. אני לומד בכתה י´ב בתיכון מור מטרו ווסט רעננה! ביום ראשון ה-18.11.2001 התייצבתי בלשכת הגיוס שבתל השומר לצו התייצבות. בסימו של הצו הגעתי למסוף תל השומר על מנת "לתפוס" אוטובוס חזרה לרעננה(דרך הרצליה) קו מספר 618! צמוד לתחנת האוטובוס של קו מספר 618 נתקלתי בבחורה צעירה בערך בגיל 22 שעצרה אותי בשאלה "בן כמה אתה?" כאשר עניתי לה שאני בן 18 שאלה שאלה נוספת: "ולאיזה בנק אתה שייך?" כאשר עניתי לה שאני שייך לבנק דיסקונט מיד אמרה בשמחה שאם אני אראה לה משהו מזהה אני אקבל מתנה (כאילו שהם מחפשים בדיוק אנשים כמוני- בני 18 השייכים לבנק דיסקונט) אראתי לה את הת"ז שלי ולאחר מכן ביקשה הבחורה שאני אראה לה משהו שמוכיח שאני שייך לבנק דיסקונט, הראתי לה את כרטיס הכספומט שלי וזו חטפה לי אותו מהיד כאילו להביט ולראות מה כתוב על הכספומט! לאחר מכן החזירה לי אותו והסבירה לי על מה שאני מקבל ממנה! זו הייתה חוברת עם כל מיני אלונים על טיולים ונופשים ושתי ארוחות חינם בבורגראנץ´ היא גם גם דעגה להסביר לי שאני לא מתחייב בשום דבר בזה שאני מקבל את המתנה הזו וגם שזה לא עולה לי כסף! ושאני צריך לחתום לה על זה שקיבלתי את המתנות! כאשר את כל השיחה וההסברים האלו היא עושה תוך כדי מילוי "טופס חברות" כאשר הגישה לי הבחורה את הטופס על מנת שאני אחתום לה ראיתי שבחלקו העליון של הטופס רשומים פרטי החשבון הבנק שלי שאותם היא כנראה מלאה מהזיכרון שלה (כנראה זכרה מה"הצצה" הזו שהייתה צריכה לעשות כדי לוודא שאני שייך כיביכול לבנק דיסקונט") מה שעורר את חשדתי בא אני כמו כל ילד תמים חתמתי לה על הטופס תוך כדי שאני מתחרת על מה שעשיתי...(הכל קרה כל כך מהר היא לא נתנה לי זמן למחשבה לרגע!!!) המשכתי לעמוד ליד התחנה וראיתי שכמו הבחורה שהחתימה אותי יש עוד 2 בחורות נוספות שמנסות לשכנעה כל חייל וכל בחור צעיר שעובר לידם! כאשר ניסיתי להתעמק בשיחה של אותה הבחורה שהחתימה אותי על הטופס עם אנשים אחרים,נודע לי שלא רק בנק דיסקונט משתתף ב"מבצע" אלה כמעט כל הבנקים שקיימים בישראל: לאומי,הפועלים ועוד! אחרי שכבר השתכנעתי שמשהו פה "מסריח" ניגשתי לאותה בחורה וביקשתי ממנה לקראו את הטופס שעליו חתמתי (חשוב לציין שלא מקבלים שום העתק של טופס שעליו חתמת לאחר החתימה!) זו בלי שום בעיות הביאה לי לקראו טופס אותו טופס אבל ריק בדיוק כמו שעליו חתמתי ותוך כדי שאני מנסה להתעמק בכתוב זו מנסה לשכנע אותי שהכל בסדר ואין לי מה לדעוג ושאם אני לא ארצה להצטרף למועדון שלהם(ששמו "סקוף") אז אני פשוט לא מתקשר ואז אני בעצם מבטל אוטומתית את החברות שלי ואם אני עדיין לא בטוח בכך אפשר להתקשר בעמצאות הט"ל ולהודיעה על כך שלא מעוניינים להצטרף למועדון. אני שבאמת כבר לא האמנתי לאף מילה שלה הספקתי לקראו רק את הכותרת של הטופס עליו חתמתי: הוראה לחיוב חשבון" שהספיקה לי כדי להבין שעשיתי טעות גדולה!!! אני אמרתי לה שאני רוצה להחזיר לה את החוברת שקיבלתי במתנה ולבטל באופן מיידי את מה שחתמתי עליו! מכיוון שזה היה מקום שבו היו די הרבה אנשים היא לא עשתה בעיות וקראה לבחור שיבאו לפתוח לה את האוטו (סיטרואן מסחרית לבנה) ויביא לה את הטפסים שלה.. הבחור הביא לי את הטופס שעליו חתמתי תוך כדי שהוא מדפדף בעשרות טפסים כדי לחפש את הטופס שלי. אני שמרתי על הטופס וכרגע הוא נמצא בידי כאשר קראתי את כל "תקנון מועדון" הבנתי עד כמה יכולתי להיסתבך!!!! ואת האמת אני לא יודע אם אני יצאתי ממנה לגמרי כי אין לי שמץ של מושג האם היה גם העתק לטופס שעליו חתמתי שאותו הם השאירו אצלם.... אז אני רוצה דבר ראשון להזהיר את כל האנשים שנתקלים במקרים כאלה או דומים ומציע להם לקראו טוב טוב את הדבר שעליו אתם חותמים! דבר שני הטופס נמצא כרגע בידי! יחד עם מספר הטלפון של החברה שכביכול עליו צריך להתקשר כדי לבטל את החברות תוך 10 ימים! אני ניסיתי להתקשר פעמיים והצלילים ששמעתי היו צלילים של טלפון שהו לא תקין! אני יכול לשלוח למי שמעוניין לבדוק את הנושא את העתק של הטופס ולמסור פרטים יותר מדויקים, אפשר למצוא אותי בטלפון שמספרו:058-367867 (אפס חמש שמונה- שלוש שש שבע שמונה שש שבע) אני גם פונה לאלה מבינכם שמבינים בנושאים האלו ויכולים להמליץ לי על מה שאני יכול לעשות על מנת לא להשאיר שום סיכוי להתחייב למועדון הזה! נ.ב כל זה קרה בערך בשעה-12 בצהריים! תודה ומקווה שתוכלו לעזור לי- מיקי!

למעלה