צריכה את העצה שלכם!

../images/Emo92.gif../images/Emo34.gifצריכה את העצה שלכם!

לחברה הכי טובה שלי היה יום הולדת לפני 3 חודשים אבל לא היה לי כסף ועכשיו יש לי כסף... התכנון שלי הוא לקנות בד יפה ולהדביק עליו תמונות ומשפטים שלי ושלה... (אנחנו חברות הכי טובות כבר 7 שנים) מה נראה לכם? ומה כדי לצרף לה לזה?כי זה בהחלט לא מספיק!!!

roya9

New member
יש לי כמה רעיונות..

אלה הרעיונות: קודם כל תמסגרי את הבד אבל בלי זכוכית (פחות רואים את מה שתדביקי עליו..) ורק אחרי שמתחת אותו תדביקי עליו את כל הדברים.. זה יותר יפה והרבה פחות קיטשי.. וככה גם אפשר לתלות אותו על הקיר כתמונה מיוחדת.. אל תשמשי בבד כהה כי אז הוא יתפוס את כל תשומת הלב מן המשפטים והתמונות.. במקום להדפיס משפטים מהמדפסת את יכולה לגזור אותיות מהעיתון ולהדביק .. את יכולה גם לגזור מכל דבר אחר צבעוני אותיות ולהדביק.. את יכולה להדביק גם דברים בולטים.. כמו מחזיק מפתחות יפה ולהוסיף לא משפט יפה להדביק בובות קטנטנות מפלסטיק וגם נצנצים והכי יפה: פרחים מלאכותיים.. שאת מדביקקה תמונות תגזרי אותם בצורת כוכב או עיגול כדי שזה לא יהיה רגיל.. שיהיו תמונות בכל הגדלים.. מקווה שעזרתי..

לוטמניה

New member
../images/Emo35.gifבלי להעליב

סתם כי זה לא מוכר בנוף האיזורי... אתה בטוח שאתה בן? מי גידל אותך ככה? איזה כייף לך ולמי שמכיר אותך!

roya9

New member
אני לא בטוח איך אני אמור להגיב..

אבל בכל מקרה, בפעם האחרונה שהורדתי את המכנסיים גיליתי שם זי..

../images/Emo34.gifתודה רבה!!!../images/Emo36.gif

אני מודה לך מאוד עזרת לי כל כך ונתת לי רעיונות כל כך יפים... תודה תודה תודה!!!
תמיד כאן אם צריך משהו!

למעלה