בדיכאון

SOSO12

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo101.gifבדיכאון

שלום יש לי בעיה קשה והיא : אני נשואה כחצי שנה ומכירה את בעלי כבר 5 שנים (מתוכם 3 שנים של מגורים) אחרי החתונה החלו לצוץ בעיות שונות , והיו מריבות אבל פתאם בלי הודעה מראש אני חוזרת מהעבודה ומגלה שכל הדברים שלו לא נמצאים וכולל הרבה דברים משותפים נעלמו, בטלפון הוא אמר שהחליט לקחת פסק זמן והוא רוצה לבדוק את העניין ולהיות כמה זמן חברים , ואז להחליט מה קורה ? אני לא יודעת מה לעשות כי אני אוהבת אותו מאוד, ורוצה להיות אשתו ולא גרושתו , בבקשה בבקשה תעזרו לי

ero2000

New member
תני לו זמן להחליט מה הוא רוצה

אם את רוצה להציל אולי את המערכת הזו את צריכה לחשוב בדרך לא שגרתית ולפעול בדרך לא שגרתית בעלך במשבר זה ברור צריך להחליט מה הוא רוצה מעצמו תגידי לו שאת מבינה ושיקח את הזמן שלו אבל שידע שפסק זמן עובד לשני הכיוונים כלומר גם את בפסק זמן (לחופש יש מחיר ) ובינתיים בעודו בפסק זמן זו הזדמנות מצוינת בשבילך לעצור ולעשות חשבון נפש שלך מול עצמך ולתקן את הצריך תיקון בחיים שלך ובהמשך אחרי ששניכם תעשו חשבון נפש אולי תוכלו לחזור ממקום אחר בריא יותר פתוח יותר אצלי זה עבד כך שיהיה בהצלחה

s h a y 4u

New member
צריך קצת יותר כדי ליעץ

מתוך נסיון אני כותב לך אי אפשר לדעת מה עובר לו בראש כדי לנחש את תנועותיו בכדי לתת לך עצות מעשיות כנגד או בעד . צריך תשאול נכון על המערכת יחסים שהיה בניכם וקצת לדעת יותר על אופיו ויחסו אלייך ולדלות פרטים נכונים אשר יפרשו את מעשיו אם מתוך כוונות תמימות הם או מתוכננות בגסות מראש במסווה של ... יפה לבך על שאת רוצה לאהוב ולהיות נאהבת אך אל תשכחי שיכול להיות ש(אולי!) בזמן שאת מתרגשת לך ופותחת את הלב לטוב, אז מישהו מתכנן כבר 2 צעדים קדימה בקור רוח ולא בתום לב -ואז יצא חס וחלילה שתיפגעי חזק עד בלי יכולת קום. מבחינה אסטרטגית את צריכה לבדוק את הצד השני בקור רוח ובצורה מקצועית כדי שתכירי דברים עד שהם ברורים, ולא רק תזכרי את לבך כמה הוא רך וטוב כי לא תמיד הצד השני מתחשב לצערנו בזה באותו הרגע. אז פני ליועצ\ת או איש\ה חכמ\ת לב שתוכל לקחת את הזמן לשאול נכון ולהכיר נכון מקרוב את הפרטים כדי לתת את העצה הנכונה. ..אגב פורומים הוא מקום טוב לטיפים ולאמרות חכמים או לתמיכה לבבית ועידוד אך בנושאים מורכבים לא צריך להסתמך "רק" על פורומים אלה! מאחל לך הצלחה וטוב אמיתי לחיי האהבה לטוב shay_4u

ero2000

New member
אמרתי שצריך חשיבה לא שגרתית

שי - אתה חושב שגרתית התשובה שלי פשוט אינה מתאימה לקונספציות שלך אתה ולצערי מרבית הציבור חושב מיד מלחמה מי יאגף את מי , מי ידפוק את מי וכו יש לזה מחיר כבד ולא משתלם אין ספק שלפני "פסק הזמן" צריך להסדיר נושאים רכושיים כאלה ואחרים אלא שכשבאים באוירה של מלחמה כך גם מוסדרים הנושאים הללו וכשבאים באוירה של חברות אהבה והבנה (כן ! גם כשהוא רוצה לעזוב ) הענינים הרכושיים מסתדרים בלי לפרנס עורכי דין * הכותב הוא עורך דין ומגשר

adam33

New member
לאהוב אותו?

בעלך עזב ללא הודעה מוקדמת שבר את האימון שהיה לך בו אמר שבעצם את האחרונה כעת בחייו לקח איתו דברים ולא הלך בגפו אז את עדיין אוהבת אותו? אני רק מקוה שאת עדיין יודעת להבחין בין טוב לבין רע אם היתי במקומך היתי נותן לו את הזמן אבל כשהוא היה מחליט והיה רוצה לחזור היתי מתנה את תנאי למשל היתי נותן לו לרוץ המון המון בכדי לזכות באימונך שוב את לא סמרטוט שכשצריכים אותך את בנמצא וכשלא אז מניחים אותך בצד ..

פסק זמן חיובי

יש מקרים לא מעטים ששני בני זוג חיים ביחד ולאחר שהם ממסדים את הקשר ביניהם בנישואין,מגיעים למסקנה שעליהם להיפרד. הסבות רבות ואין כאן המקום לפרט משום שהן משתנות מזוג אחד למשנהו.יתכן מאד שזה מה שקרה כאן, לפחות מצידו של בן זוגך.לדעתי טוב שהוא רןצה לקחת פסק זמן על מנת לברר לעצמו את מהות הקשר ביניכם. חבל שהוא לא יידע אותך אבל שוב יתכן והוא היה זקוק לעזיבה כזו משום שזה לפי יכולותיו ועלינו לדון אותו לכף זכות. יכול להיות שבסופו של דבר זה גם טוב עבורך כדי ללבן עם עצמך את מהות הקשר שלך אליו. מחשבה נקיה עשויה לעזור ממרחק יותר מאשר מקרוב. יתכן ןתגיעי למסקנה שאותה אהבה בה את נתלית אינה קיימת ורק בעקבות הרצון להיות נשואה לו את מקשה על עצמך ועליו. אך לדעתי כדי לחשוב בצורה נקיה על הקשר, רצוי לא להיות חברים אלא לנתק לגמרי באופן זמני. החברות עלולה להקשות על מחשבה אובייקטיבית. קחו שניכם פסק זמן מרצון ובהצלחה בהחלטתכם.

ימית טל

New member
חמודה!!!!!!!האם..?

אני מאוד רוצה לעזור לך , אך חסרים לי פרטים. אמרת שהיו מריבות וצצו בעיות , האם תוכלי לפרט מעט עליהם?

ron103

New member
עזרה לחבר

אולי יש לו מישהי את צריכה לשאול אותו עם הוא רוצה להמשיך להיות ביחד

למעלה