event id 9555

papilon7

New member
../images/Emo92.gif event id 9555

ה EVENT VIEWER שלי מלא בו, מייקרוסופט מציעים לפנות אליהם, וב GOOGLE לא מצאתי, משום מה. ד"א, איך אני יכול לברר ממה במייקרוסופט, למשל כלנית כרמון וכו' , אני זכאי לקבל תמיכה. מכיוון שעד שהגעתי על כל בעית רשת, הזעיקו תמיכה חיצונית, לא השתמשו בתמיכה של מייקרוסופט. בכל אופן המלל הנלווה לאירוע הוא: corrupt mesaage during movemailbox. תודה מראש וסוף שבוע משובח

frolik

New member
צריך יותר פרטים אבל

The Fid is the folder ID where the corrupt message is located in. The Mid is the message ID of the corrupted message. To resolve these errors: 1. Exclude Exchange server folders from virus scans. See Q245822 to troubleshoot an Exchange computer with Antivirus software installed. 2. Run ISINTEG -fix against the databases. See Q301460 for more details on Exchange command-line parameters for the isinteg.exe tool". (ציטוט מ- www.eventis.net)

papilon7

New member
תודה, אז הוא קשור ל 1101

הבעיה התחילה מהרצת FIXTOOL לפני כחודש נגד אחת התולעים האחרונות. הטעות היא שהרצנו (אני והמנהל שלי) על שרת המכיל EXCHANGE, וכך למדנו שהדבר מוחק את כל הקבצים המצורפים ב PUBLIC FOLDER . לשמחתי, המנהל שלי אהב את העניין, וכך צומצם ה DATABASE של ה EXCHANE מ 4 גי'גה ל 200 מגה, וקיבלנו רווחת מקום נאה בהארד דיסק, לאחר פעמים רבות שביקשנו ממשתמשים שימחקו מיילים ישנים. לאחר קבלת 1101 פעמים רבות, אירוע המעיד על כך שישנם מיילים רבים שלא מכילים את הקבצים המקוריים שצופו להם. לפי מאמר מייקרוסופט הרצתי Isinteg -s servername -fix -test alltests ומה שלא תוקנה הבעיה, הרצתי גם ללא -TEST. והבעיה נותרה בעינה. (כמובן שעצרתי את ה SERVICES של ה EXCHANGE לפני כן) מה עוד ניתן לעשות? ושוב תודה מראש ושבת שלום לכולם

frolik

New member
זה exchange 5.5 ????

אם כן תריץ: isinteg -patch אם לא תעביר לי את ה- event log או תעלה את הרלוונטים לכאן.

papilon7

New member
exchange 2000 רצ"ב EVENTS:

event id 9555 Corrupt Message detected during MoveMailbox. Fid = 1-1373E ; Mid = 1-22D569 ; Some or all properties of this message will not be moved correctly. EVENT ID 1101 Error 0x8004010f occurred on message 1-305F76 during a background cleanup on database "First Storage Group\Mailbox Store (OKETZ)". ושוב תודה מראש ושבת שלום ומ-ב-ו-ר-ך

papilon7

New member
מישהו? פרוליג? אנטי? פולי?

מה חוקיות קבלת התשובה? ושוב תודה ושיהיה שבוע טוב יותר לכולנו

frolik

New member
שבוע טוב

כל מה שאני מוצא בעיניין זה להריץ isinteg, או להמתין על שהמיילים הבעיתיים ימחקו. מעבר לזה צריך להציץ על השרת. לשתמשים יש בעיות ? אם כן איזה. עקרונית מדובר באימייל אחד שה- ID שלו מצויין ב- EVENT, אם אתה רוצה תתחיל "לבלוש" כדי למצא את הבעיה. תנסה למצא משתמש שיש לו אימייל שאין גישה לקבצים המצורפים, ולמחוק אותו. בהצלחה.

papilon7

New member
תודה רבה, יש לי הרבה מיילים כאלה

עקב בעייה שהזכרתי למעלה. חשוב לי לדעת שההודעה "לא מרגשת". שבוע משובח לכולם

למעלה