תרומה כפולה

מצב
הנושא נעול.

האורית

New member
../images/Emo92.gifתרומה כפולה

תרומה כפולה
שלום לכולם !!!! מבקשת לדעת על טיפול בתרומה כפולה כלומר תרומת זרע+תרומת ביציות אני מטופלת של פרופ' עמית. תודה ממני האורית

אדוינה

New member
ברוכה הבאה או יותר נכון ברוכה השבה!

תרומה כפולה
שלום לכולם !!!! מבקשת לדעת על טיפול בתרומה כפולה כלומר תרומת זרע+תרומת ביציות אני מטופלת של פרופ' עמית. תודה ממני האורית
בהחלט אפשרי,ויש בפורום הזה נציגות לטיפול הזה. הן בוודאי יכנסו בהמשך. בכל מקרה,המסלולים הם אותם מסלולים. אפשר לקנות זרע בארץ ולקחת אותו לחו"ל,או במסלול פדיוס,ככל שזכור לי,אפשר לקנות הזרע שם. בנתיים את מוזמנת לקרוא בקישוים ובשאלות הנפוצות על המסלולים השונים. נשמח לענות על כל שאלה ספציפית וכן לשמוע עלייך. בהצלחה!

האורית

New member
תודה אני בדרך לפרופ' עמית../images/Emo140.gif

בהחלט אפשרי,ויש בפורום הזה נציגות לטיפול הזה. הן בוודאי יכנסו בהמשך. בכל מקרה,המסלולים הם אותם מסלולים. אפשר לקנות זרע בארץ ולקחת אותו לחו"ל,או במסלול פדיוס,ככל שזכור לי,אפשר לקנות הזרע שם. בנתיים את מוזמנת לקרוא בקישוים ובשאלות הנפוצות על המסלולים השונים. נשמח לענות על כל שאלה ספציפית וכן לשמוע עלייך. בהצלחה!
תודה אני בדרך לפרופ' עמית

השמח לבסר לכם בשורות טובות לאחר הביקור ובהמשך ביי תודה תודה תודה

אדוינה

New member
מקפיצה לאורית!

תרומה כפולה
מקפיצה לאורית!
האם יש שמבינות בתרומה כפולה?

האורית שלום

תרומה כפולה
האורית שלום
מה את רוצה לדעת ? לגבי ההחלטות, הן מתקבלות פה אחד
כך לגבי בחירת הזרע וגם לגבי בחירת הביציות...

את יכולה לשאול אותי - אני מטופלת

תרומה כפולה
את יכולה לשאול אותי - אני מטופלת
בתרומה כפולה ו- ברוכה הבאה כמובן

מצב
הנושא נעול.
למעלה