תענו לי

גוש חמד

New member
../images/Emo92.gif תענו לי

היי. יש לי חמוסה בת שנה וחצי,וכשקניתי אותה אמרו לי שלא חייבים לחסן אותה. ממה שקראתי פה בפורום מאוד כדאי לחסן,וזה מה שאני מתכוונת לעשות. אבל רציתי לשאול איזה וטרינר טוב יש באיזור המרכז?! תודה

Sweet Fantasy

New member
יש לך בטאגליינס רשימת וטרינרים

מאיפה את? וכן מאוד מומלץ לחסן בכלבלבת, היא מעוקרת?

ברוכה הבאה!

ספרי על עצמך: בת כמה החמוסה?? איך קוראים לך ולה? ועוד..? ועל השאלה כבר ענו לך...

גוש חמד

New member
../images/Emo70.gifעונה.

אני ענת בת 18 ויש לי חמוסה בת שנה וחצי שקוראים לה צילה. והיא הדבר הכי מתוק בעולם.

yona311

New member
דודי החמוס אצלך כבר? אם לא מתי

אתה מכבל אותו? (אני ממש לא מעודכן) יאי אני מכבל את סנוף בסוף החופש!

WTR

New member
וואו אתה באמת לא מעודכן

הוא כבר כמעט סיים חיסונים... הוא מגיע איתו למפגש. תחפש במנוע חיפוש, היו כמה תמונות של הקטנצ'יק

../images/Emo45.gif

הוא איתי מה10.6. וכן הוא איתי במפגש! ואולי אני יעלה כמה תמונות שלו בקרוב. איילת
!

WTR

New member
במרכז יש את:

ד"ר בני סופר - רמת אביב וד"ר שור - הרצליה יש גם את עמיר מאורר - חולון אלו כל מי שאני זוכרת...

WTR

New member
הוא מוחרם בפורום!../images/Emo123.gif

לפחות מבחינת חלק מאיתנו...

altid

New member
למה?

בגלל מה שהוא אמר בכתבה? אני אישית לא קראתי עדיין אבל שמעתי את התגובות... אני קצת משוחדת אני מטפלת אצלו כבר שנים עם כל הכלבים והחתולים שהיו לי...

WTR

New member
כן, וזה לא רק בכתבה מן הסתם

הוא ממליץ את זה לכל לקוח. תאמיני לי, אני אצלו מאז שאני בת 3 (עם הכלבה שהייתה לי אז) - כלומר 15 שנה. אז גם לי יש הערכה גדולה אליו. אבל ברגע שהוא ממליץ דבר כל כך אכזרי ומיותר (!) - אין לי ממש מה להעריך כבר. זה ממש כמו עקירת ציפורניים לחתול - מיותר, כואב, גורם לסבל לאחר הניתוח, ונועד כדי להכניס כסף לכיס. הרי מה העניין? חתול שורט. לא מתאים? לא לוקחים. למה לגרום לו להיות נכה לכל החיים. אותו הדבר עם חמוס. חמוס מסריח, לחלק מהאנשים. לא מתאים, לא לוקחים. זה הכל.. מאוד פשוט. בכל מקרה, בקשר לד"ר נרי, אפשר להמשיך במסרים אם תרצי...

למעלה