תיעצו לי

yafit05

New member
../images/Emo92.gif תיעצו לי

אני ילדתי ב- 13-06-2005 אותו יום היה חג השבועות. יצאה ילדה מקסימה!!! אבל אבא ואמא שלה לא מוצאים לה שם. נשמח לקבל תגובות.

limooor

New member
שי,תמר,עינב,שקד,מיכל,גאיה

יש מלא אבל בשעה כזאת זה מה יצא לי

oeroni

New member
חודש בלי שם?

לא חשבתם מראש איזה שם תרצו? לנסיכה שלי קוראים רוני ואני ממליצה בחום. עוד רעיונות:גילי, שירה, מיקה, גלי, דניאלה, שלי. בהצלחה.

sharoni101

New member
לשלנו קוראים עומר, שפירושו

צרור שיבולים מהשדה, מאוד מתאים לשבועות, לא?

galizoe

New member
חי חי ../images/Emo24.gif

אני מתה על עומר לבת. ה'חי חי' זה לאחי שהדנדשון שלו (עומר הבן) בן 3.5 ח' ואחד השיקולים לבחירת השם היה שזה לא יהיה שם יוניסקס... מאז אני שומעת רק על עומריות בנות... (את כבר השלישית.. חי חי..)

galizoe

New member
בת של בת דודה שלי היתה "ים"

עד גיל חודשיים ורק אז כשהלכו לרשום בב"ל, פתאום וברגע אחד שינו לעמית... (היא כבר בת 11 שנים ואז ים נחשב נועז) יש כיוון? סגנון? שמות שאני אוהבת: זהר (הבת שלי), רות, מאיה, הודיה, נעם...

גלשני

New member
לבנות יש לי כל כך הרבה שמות../images/Emo13.gif

מיקה, רוני, שירה, דניאל, איה, עלמה. מזל טוב

mevav1

New member
לא קשור לשבועות אבל מיתר ושיר|מאוהב

הם שמות מהממים.

ליאת05

New member
השם שמוצא חן בעיניי ולא קשור לחג

השבועות, אבל יש בו עוצמה לדעתי, ואם תיהיה לי בת אקרא לה בשם - רביד (פירושו - עדי, תכשיט). בכל מקרה, כל שם שתבחרו יהיה המתאים ביותר עבור תינוקתכם... וכמובן - שפע של מזל טוב להולדת הבת!!!

גם אני נולדתי בשבועות ולכן אמליץ לך

לוותר לילדה המסכנה על שם שמתאים לחג, ןפשוט לבחור לה שם יפה בלי כל קשר לחגים ומועדים מזל טוב

queenieo

New member
השם השני שלה מתאים לחג

הקטנטונת נולדה ב- 11.6, יומיים לפני שבועות, אז הוספנו את השם רות בתור שם שני, ונשארנו עם השם שרצינו מלכתחילה בתור שם ראשון ועיקרי.

למעלה