שלום רותי 11

danon500

New member
../images/Emo92.gif שלום רותי 11

שלום רותי 11 אני חדשה פה קראתי את ההסבר על אותיות שמרכיבות את השם וקצת הסתבכתי האים תוכלי לפשר את שמי שמי: מרים תאריך לידה : 17.4.1956 תודה לך

רותי 11

New member
קראתי מתוקה וברוכה המצטרפת

ואני אתן לך הסבר קצר מחר או במשך השבת

רותי 11

New member
danon500 היקרה הנה מה שביקשת ../images/Emo140.gif

אני אנתח לך בקצרה את השם שהגעת איתו ברמת הפוטנציאל. בניתוח אני מתייחסת לשלוש האותיות הראשונות בשם שהם שורש הנשמה. האות מ'היסוד שלה הוא מים (רגש). היא האות הראשונה בשמך והיא מסמלת את מה שבאת לעשות ברמת החוויה היעוד שלך מול העם שלך. האות מ' יש לה התמודדות עם רגש נמוך, פחד, חשש, עודף נתינה. אם תלמדי להתמודד עם הרגש ובאות מ' יש המון רגש מה שהופך אותך לרגישה מאוד מאוד עד רמה של קורבנות אם לא מאוזנים, לכן אם תלמדי לאזן את הרגש ולהתחבר לחיובי שבחיים תהיה לך יכולת לקבל הבנות גבוהות מהפוטנציאל הנשמתי ולהתחבר ליעוד שלך. ככל שאת מחוברת לרגש הנמוך (הארצי) את תחווי המון בלבול, עודף ביטול עצמי ועודף נתינה. השיעור שלך הוא לחוות את הרגש כמו שצריך. רגישה וזורמת עם הסביבה, טובה לכולם,, ללמוד להביע דעה אישית ולהיות טובה גם עם עצמך. ברמה הקוסמית קשה לחבר אות זו לתדר של רגש גבוה ולכן קל ליפול איתה לרגש נמוך ואז כאשר נוצרת נפילה יש קושי רב לבצע את היעוד הנשמתי ולכן חווים קשיים לא קלים. האות ר' האות ר' היסוד שלה הוא אש. היא האות השניה ולכן היא מהווה את השיעור שלנו בחיים, ובעיקרון מערכות היחסים שלנו מול הסביבה שלנו. מאוד חשוב שתהיי במודעות נכונה(גבוהה) כדי שלא יהיו לך נפילות רגשיות חזקות ופחדים. ואז כל הפעילות שלך משתתקת בגלל הפחדים שהמקור שלהם הוא מגלגולים קודמים. אם לא תיכנסי לפחדים את יכולה לחוות את האיזון ואת הנעימות בחיים. למי שיש את האות ר' בחיים מעמיק לחקור, מבין את נפש האדם ויודע לתת כוח בזמן משבר. ואת צריכה ללמוד לא ליפול לדיכאונות. האות י' היסוד שלה הוא אדמה. זאת האות השלישית בשם שלך ולכן היא מהווה את מה שבאת לעשות מול עצמך. באות י' יש את זכות הבחירה שלך הבחירה בין טוב לרע, אם בחרת בטוב זה יעלה אותך גבוה מאוד אבל בהתאם אם בחרת ברע הנפילה היא קשה מאוד צריך להיזהר בפחדים כי הם יכולים להיות חזקים מאוד. למי שיש את האות י' אוהב ללמוד ולדעת, פועל רק כשיש את כל הנתונים הכוונה לא אוהבת לעשות דברים אם את לא יודעת את הכל מראש. אוהבים ללמוד לשתף ולהתייעץ. כמו שהבנת השם שלך זה איך באת לבצע את היעוד שלך - בקצרה אם תדעי להיות במודעות גבוהה ותשמרי על גישה חיובית השם שלך יוביל אותך לגבהים. תלמדי לנתב את הרגש שלך ולהתחבר לרגש הגבוה הדברים יסתדרו לך בחיים.

לנושנוש

New member
המממ...

קראתי את מה שכתבת והבנתי שברגע שאוסיף ה' בתחילת השם שלי אות נ' תפסיק להיות השיעור שלי ואות ל' תהייה השיעור. אני לא בטוחה מה יותר מפחיד. חחחח...

רותי 11

New member
מתוקה אין יותר טוב השאלה היא

מה נכון. ואני אתן לך מאוחר יותר את ההסבר לגבי השם שלך השאלה היא מה את באמת רוצה שבי ותתחברי לעצמך ותראי מה עולה לך איזה שם את אכן צריכה

danon500

New member
תודה על ההתיחסות. יש לי עוד שאלה בבקשה

שלום לך רותי כל כך מתאים לי מה שכתבת אבל הדילמה גדולה : א י ך לומדים להיות במודעות גבוהה ו א י ך לומדים לנתב את הרגש ומתחברים לרגש הגבוהה (כשאת אומרת רגש נמוך את מתכוונת לאינטילגנציה ריגשית נמוכה?) תודה לך מראש ומחכה לתגובה

רותי 11

New member
שלום לך - ראשית עבודת מודעות

ממש ככה מודעות עצמית רגילה. כאשר אני אומרת רגש "גבוה" הכוונה לרגש האלוהי לרגש שכולנו אחד. רגש "נמוך" זה בעצם כל רגש ארצי שיש לנו. עבודת מודעות היא לא קלה אבל אפשרית עם התמדה. יש ספרים מומלצים בנושא או סדנאות. יש אפשרות להיכנס לאינטרנט ולמצוא חומר על מודעות עצמית ומהי איך מטפלים בעצמנו ומנקים את הקליפות.

למעלה