שאלה

pika17

New member
../images/Emo92.gifשאלה

אז נהדר שהם שמים את העונות האחרונות ועוד כול יום[ההיתי מעדיפה את הריאשונות]אבל רציתי לדעת אולי זה עוד מוקדם עכשיו שאנחנו יודעים שיס רכשה את הזכויות לעונה ה5 והאחרונה רציתי לדעת אם יש בערך תאריך שידור כי בארצות הברית יש ואם כול הכבוד לכול שאר הדרכים שבהם ניתן ליראות את הסידרה ביגלל שזאות עונה אחרונה אני רוצה ליראות את זה על מסך נורמלי ומסודר.יש איזה שהוא תאריך בערך שיס ישימו את זה.אני מקווה שזה יהיהי כמה שיותר מקביל לארצות הברית.

netaK

New member
לדעתי עדיין אין מועד שידור

כי ידוע רק מועד השידור באר"הב אפשר לשאול את יס, אם תהיה להם תשובה הם יתקשרו חזרה להודיע לך, הם נורא נחמדים אבל אני מניחה שבשלב זה הם לא יודעים הרבה

gilriv1

New member
גם אני מקווה ../images/Emo35.gif

אבל אם עם לא ישדרו את זה {כמה או במקביל עם ארצ"הב -אז בטח ישדרו את זה מיד שהסידרה תגמר מהר מהפרק האחרון -אני חושב שהלווין ירכשו אזה
רק ממאי כי אם צריכים לקבל עותק {של הקלטת או שהכי גאים תשודר אז הם ירכשו אזה זה יהיה מהר ברגע שזה יגמר הצילומים

pika17

New member
אני רק מקווה ....

כמה שיותר קרוב לארצות הברית ולא ברגע שהיא תסתיים בארצות הברית כי אז יהיהי לי לפחות נורא קשה להיתחמק מהתקצירים וכבר אמרתי ביגלל שזה עונה אחרונה אני רוצה ליראות את זה נורמלי מול מסך טלוויזיה ולא מול המחשב.

למעלה