שאלה

• פותח הנושא pic54
  • פורסם בתאריך

pic54

New member
../images/Emo92.gif שאלה

אני עומד להזמין DRZ 400S סוזוקי 2002 . שאלה- האם הוא נוח לנסיעה בכביש לנסיעות ארוכות. למי שיש ניסיון בכך אודה לתשובה. בכלל האם הוא נחשב לאונוע דו שימושי טוב ואמין תודה

gadyf1

New member
תשובה

לנסיעות כביש ארוכות עדיף דו"ש בעל נפח גדול יותר (אלה אם יש לך מגבלת רשיון). כן הוא דו"ש מעולה וגם אמין. ושהיה מזל טוב גדי

Asaf-a

New member
מנסיוני.....

סביר בכביש לנסיעות בינוניות, לא כייף בארוכות - טווחים קצרים של 25 ק"מ לכל כיוון ביום יום ופעם בסוף שבוע ירושליים - ת"א למשל עדיין אפשרי, הרבה ק"מ מעבר לכך פחות מתאים ומיכל הדלק הקטן יעיק. כמו רוב היפניים (מי אמר קוואקאקי....) אמין. בשטח - פשוט מתוק, אין מה לאמר. אגב - המושב שלו בכביש למרות שנראה צר כמו קרש לא הרבה פחות נוח מזה של DR650SE כי שטוח - מנסיון! לנסיעות ארוכות - לא הייתי קונה, מעל 110 לא נעים, כלי 650 יאפשר להתקרב בנוחות למדי ל 120 אך פחות טוב בשטח. לפי התאור של הצרכים שלך (לא הזכרת שטח??) הייתי שוקל XR650L (יכולת שטח מכובדת) או DR650SE (יכולת טיול בשטח לא רעה אם כי פחות טוב מ XR) אם אתה מוגבל רשיון הXT500 מזכיר את הDR650 אם כי הרבה פחות טוב בשטח וגם בכביש למעט המושב שפשוט נוח ורחב.

עמית xr

New member
מכונת תפירה

נעים מבחינת וברציות ומהיר כמו XR עם יחסי ההעברה המקוריים אני עושה איתו תא ראש העין ולא נרדמות לי הביצים לפניו היו לי XRים והם די מרדימים חוצמזה ,אחרי שמתרגלים אליו הוא טוב להכל -לא לפני שתחליף את הגגש מקדימה ל14 :יחס ההעברה המקורי מסרס את יכולות האפנוע לרכב טכני

pic54

New member
תודה על התשובות שנה טובה לכולם../images/Emo39.gif

עמית זה אתה../images/Emo35.gif

היה לך XR600 ורכבנו ביחד באזור מטמנת ברקת ליד קו 400. היו עוד שני חברה עם DR350 ואני הייתי עםXR650 . זה היה לקראת איזה מירוץ שהתאמנתם או משהו כזה.

למעלה