עזרה

רונה60

New member
../images/Emo92.gifעזרה

אני סורגת בגד לתינוק. לפי חוברת ההוראות יש הורדות לשרוול רק בקדימה. הגב והשרוול עצמו נסגרים ישר. מה שיוצא זה שצריך לחבר חלק מעוגל קצת של הקדימה עם חלק ישר של השרוול.והשאלה היא אם אין בעייה לחבר ישר לעגול?

ממש לא. תניחי אתהתפרים ושימי סיכות

ואז תחברי ושום דבר לא יזוז לך. בהצלחה. כנראה שיש שם קצת כיווצים. לכן יש לך לחבר ישר לעגול.

רונה60

New member
אין שם שום כיווצים, אלה הן ההוראות

בחוברת הסריגה - את הגב והשרוולים לסיים ישר ורק בקדימה יש להוריד לבית השחי, ולכן לפי הוראות החוברת יוצא לחבר ישר לעגול. אבל אני מבינה מהתשובה שלך שזה אפשרי. ותודה לך.

אם מורידים בקדימה לבית שחי

לא הגיוני שאין ירידה בגב תבדקי טוב, ואז השרוולים לא מסתיימים ישר גם שם יש הורדה עגולה.

רונה60

New member
אני מאד מעריכה את הרצון שלך לעזור

לי, אבל באמת שאני יודעת לקרוא. אם במקרה יש לך את החוברת יותר מחוט לילדים, יש שם מספר דגמים לתינוקות עם הורדה רק בקדימה.רק לדוגמא, דגם 1, דגם 18, דגם 24, ועוד.

יש לי יותר מחוט לנערות ואני במקרה

סורגת סוודר עכשיו עם הורדה לבתי שחי ויש הורדה גם בגב וגם בקדימה.

רונה60

New member
תודה לכולם. ולא היתה לי שום כוונה

לפתוח בשום מלחמה מכל סוג שהוא.

tova האחת

New member
רונה,"מלחמה" עם הסריגה.כשסורגים

אין מנוס מחוש הומור, אפילו עם עצמינו.גם אם את עושה משהו ובסוף הוא לא כל כך נראה לך, תמיד יהיה מישהו שיאהב זאת .אז שנסי אצבעות וקדימה .בהצלחה .
.

לי זה נראה מטופש. לדעתי, כדאי לך

לבחור אם את מעדיפה ראש שרוול מעוגל או ישר, ולהתאים את שני הצדדים לבחירה שלך

רונה60

New member
אולי לא הסברתי את עצמי טוב,

אני מצרפת תמונה של התרשים, אולי עכשעו יהיה יותר מובן מה אני שואלת

זה כל כך ברור עכשיו

כמו תמיד, כולם צודקים אבל נקודת המבט שונה. החלק המעוגל הוא פתח הצוואר ולא כמו שחשבת. החיבור של השרוול לחלק הקדמי והאחורי הוא בקו הישר. איזה מזל שנמנעה עוד מלחמת עולם

רונה הפתח הוא פתח לצוואר לא לבית

השחי כך שאת לא תופרת טוב .לשרוולים זה בקו ישר וגם השרוול בקו ישר. נשמה לא קרה כלום ריאת פשוט לא נכום את התרשים.

למעלה