עזרה עיזרו לאדם קשה יום המחפש הרפתקה ל2-3 שחקנים בעברית תודה רבה
ש שרקי2 New member 3/11/03 #1 ../images/Emo92.gifעזרה עיזרו לאדם קשה יום המחפש הרפתקה ל2-3 שחקנים בעברית תודה רבה
כ כוכבי כסף הוצאה לאור New member 4/11/03 #2 עזרה לרכישה ? באתר כוכבי כסף ניתן לרכוש את "מבצר העלטה" , הרפתקת מבוכים ודרקונים מתורגמת ראשונה. בברכה, כוכבי כסף. www.silverstars.co.il
עזרה לרכישה ? באתר כוכבי כסף ניתן לרכוש את "מבצר העלטה" , הרפתקת מבוכים ודרקונים מתורגמת ראשונה. בברכה, כוכבי כסף. www.silverstars.co.il
G Guy24Gold New member 4/11/03 #3 הכנתי הרפתקאה ל4 אם אתה רוצה לצרות שהיא מתאימה לדעתי גם ל3-2. ההרפתקאה מיועדת לדרגה ראשונה
U Urik Hai New member 5/11/03 #4 מרוצצלים יש לי את ההרפתקה של שדווראן מאריה כספיתאי, למכירה אם אתה מעוניין. אין לי בה שימוש מכיוון שכבר גם שיחקתי וגם הרצתי אותה. כמו כן הספר מרוצצלים שלי נגנב (!) ככה שאין לי בה שימוש עתידי.
מרוצצלים יש לי את ההרפתקה של שדווראן מאריה כספיתאי, למכירה אם אתה מעוניין. אין לי בה שימוש מכיוון שכבר גם שיחקתי וגם הרצתי אותה. כמו כן הספר מרוצצלים שלי נגנב (!) ככה שאין לי בה שימוש עתידי.
פ פלדה ואש הוצאה לאור New member 5/11/03 #5 הרפתקה הרפתקה להורדה תוכל למצוא באתר שלנו, כמו כן מוצעות שם שתי הרפתקות מקוריות בעברית לרכישה. בברכה, "פלדה ואש" הוצאה לאור לאתר:
הרפתקה הרפתקה להורדה תוכל למצוא באתר שלנו, כמו כן מוצעות שם שתי הרפתקות מקוריות בעברית לרכישה. בברכה, "פלדה ואש" הוצאה לאור לאתר: