מתלבטת -

meyrav a

New member
../images/Emo92.gifמתלבטת - ../images/Emo53.gif

יש את המסיבה מחר ברישפונפונים- אבל עד עכשיו אמרו לי שילדות מגיעות לשם ולא בנות גילינו? יש את המסיבה בוץ-פם ביום שבת וגם לא ברור טווח הגילאים? בתור אחת שרק חלקית יצאה "מהארון" ואף פעם לא הפגינה נוכחות מה ההצעות של הותיקות יותר?

פאמקי

New member
מסיבה..

אולי זה הזמן לשנות את המצב? בגלל שרק ילדות נמצאות, אף אחת מאיתנו לא מגיעה (חוץ מענת, הילה וממני) ואז אנו ה"קשישות" היחידות. בואו, נפגין נוכחות וניקח את מה שמגיע גם לנו. הולכות לרישפונים.

daphts

New member
או שנארגן מסיבה ל"קשישות"

כמה קשה זה כבר יכול להיות - איפה היוזמה שלכן... מה אין. בשביל מסיבה טובה לא צריך הרבה מוזיקה טובה (מיאמרה דיק ולא קיבלה) חברה טובה (מספיק להסתכל קצת הפורום ...לא) שתיה ואוכל (בירות בנות זה שם המשחק... או כמו כל לסבית משוחררת - "במו ידי קניתי בסופר במבה בסלי ושאר ירקות") מקום ... נו זו בעיה עבל עם קצת יוזמה גם את זה נוכל לפתור שרון

הנה!

אז ככה, אם אכן יגיעו עוד כמה מבנות הפורום - לכי על רישפונשים - נכון שיש שם המון ילדות, אבל אם באת עם כמה חברות ותפסתן לכן פינה מגניבה - אפשר ממש להנות ושכל הילדות יתבאסו עלינו!!!! את המסיבה השניה אני לא מכירה.. כולי תקווה שסייעתי במשהו!

meyrav a

New member
חיפושית ופאמקי

חיפושית אוליתבואי עם זוגתך (הילדים בבייביסיטר) למסיבה? ופאמקי איך אני אזהה אתכן? באיזה שעה אתן מתכננות להגיע? יש קוד לבוש מסויים? - לא לצחוק על חדשות) יאללה אני באה מחר!@!@!

פאמקי

New member
meyrav a

לא, אין קוד לבוש (למיטב ידיעתי). מהיכן את מגיעה? ושולחת אלייך נייד שלי למסר האישי, דברי איתי. לפרטים נוספים: 052 - 2592876

בקשר לרישפונים נכון

זה לא משנה אם יצאת מהארון או לא !!!!
מסיבה היא מסיבה אני אישית לא אוהבת מסיבות ומעדיפה
בבר אבל אני מציעה לך לנסות אפילו מסיבת רישפונים להחליט לבד

meyrav a

New member
טוב הוחלט פה אחד

אני באה למסיבה
מי עוד מפגינה נוכחות
חוץ מאיתנו?

dify

New member
רישפונשים בחוויה שלי

אני אישית כן אוהבת את האווירה של רישפונשים (אם כי לדעתי לא הייתי במסיבה כזו בשנה האחרונה) לדעתי אם לא היית אף פעם, אז כן שווה לבוא פעם אחת, בעיקר אם זו מסיבה בחוץ (בדשא ולא באולם) בפעמים שהייתי אמנם היו רוב לבחורות צעירות, אבל עדיין היו לא מעט נשים במגוון גילאים, דבר שלא רואים לעיתים קרובות באופן כללי במסיבות מהזוג הזה. חוץ מזה אני לא הרגשתי שמסיבות שנערכו במקומות קטנים יותר היתה פחות נוכחות לצעירות. ואם בא לך להתרשם, אלו היו החוויות שלי בפעמים הראשונות כשאני הייתי ברישפון (זה היה לפני 5 שנים ופורסם בבלוג אחר שבו הכינוי שלי היה מתפלספת, לכן זה הכינוי בפוסט) החוויה גם תלויה קצת בנוחות שלך עם עצמך וכמה אנשים את מכירה- אז זה מהפעם השניה, כשכבר קצת הרגשתי יותר נוח וזה מהפעם הראשונה תהני! ואולי באמת שווה לקבוע עם נשים שאת מכירה, אפילו פה מהפורום שיהיה בכייף :)

למעלה