מידע בקשר לזריקות

../images/Emo92.gifמידע בקשר לזריקות

אני מקבלת מונוגון ופיורוגון. מזריקה כל יום בשעה 1400. היום הזרקתי בשעה 12.45 ומחר בשעה 16.30-17.00 האם ההפרשים בשעות הינם משמעותיים. תודה מראש

צוקה1

New member
עילאי, נדמה לי שהפרש של שעה-שעתיים

זה לא נורא-אבל הפרש של 3 שעות? נו טוב אם אין לך ברירה וזה חד פעמי .השאלה אם באמת אין לך ברירה -כי תמיד תוכלי להיות יצירתית ולהצליח בכל זאת להזריק סביב השעה הרגילה אולי תשתפי אותנו יותר ותקבלי רעיונות .מניחה שתקבלי משוב מעוד בנות בהצלחה גמורה -צוקה

rozi3

New member
אני יודעת שלי אמרו שמותר הפרשים

של מקסימום שעתיים בשעות ההזרקה .כלומר אם היום הזרקת ב -12.45 אז מחר את יכולה להזריק או עד שעה 14.45 אני לא בטוחה לגבי שעה 16.30-17.00. תשאלי את הרופא שלך אם זה משמעותי. בהצלחה

ישראלה2

New member
עד כמה שידוע לי

מותר בהפרש של שעה וחצי לכאן או לכאן -כך אמרה לי האחות, אבל מדוע את לא משתמשת במוקדי החירום של קופות החולים? תבדקי באינטרנט את שעות הפעילות של המוקדים השייכים לקופה שלך. אני למשל נוסעת לאשדוד למוקד של קופ"ח לאומית ולא לוקחים ממני תשלום. את הזריקות אני משתדלת לעשות בשעות הערב בין חמש לשש כי הקופה פתוחה או מקסימום מוקדי החירום. אגב במוקדים פרטיים לוקחים תשלום של 30 ש"ח בערך. פיתרון נוסף- יש בנות שמזריקות לעצמן ויודעות להסביר לך אז אולי אם תשאלי המומחיות יסבירו לך איך להזריק לעצמך כדי לא להיות תלויה באחרים.

למעלה