כמה שאלות.....

../images/Emo92.gifכמה שאלות.....

אני צריכה להכין 2 עוגות ליום שישי א. כמה זמן אפשר להתחיל מראש והעוגות עדיין יהיו בסדר? ב. רוייאל - אם אני מכינה מחר (כי יש לי עוגה למחר שאני צריכה לקשט) - אפשר לשמור אותו ליום ד', ה' או שזה מתקלקל? אם כן איפה שומרים? להקפיא או שמספיק במקרר? ג. איפה קונים קאפה עגולה? באופיס דיפו מוכרים את זה כמרובע. איך חותכים עיגול ישר? סליחה על כל השאלות, אבל אני מתחילה להיות לחוצה ורוצה לחלק את הלחץ... וכמובן, חג שמח !!!

דבורה3

New member
תשובה אחת

אני עשיתי לגן של יובל הבן שלי עוגה לחג יומיים מראש והיא היתה בסדר. גם אני צריכה לשבת להכין עוגה, נראה לי שאכין אותה בחמישי בערב או בששי. אם זה טורט ללא קרמים וכו',לא נראה לי שתתקלקל, יומיים מראש נראה לי סביר. אלא אם כן למישהו יש התנסות אחרת.

Nיכל

New member
יומיים שלושה מראש זה בסדר גמור.

רויאל לשמור כלי סגור היטב במקרר. ליומיים שלושה אין צורך במקפיא

תסלחו לי על בורותי

מה זה רויאל? אתן כל הזמן משתמשות במילה הזאת ואני אף פעם לא הבנתי מה זה הרויאל הזה

meiravit1

New member
זהו קרם שיוצרים מערבוב של חלבון

ואבקת סוכר. אני למשל משתמשת בכ-חלבון אחד+ 280 גר' לכמות ממוצעת שאני זקוקה לה. ניתן להשתמש לצורכי זילוף אותיות, מילוי ציורים על הציפוי- כל מה שזקוק לקצת "נפח", מעבר לציור רגיל.

Nיכל

New member
רויאל זה קרם שמציירים איתו על עוגות

עוגיות או יוצרים קישוטים שונים העומדים בפני עצמם אותם ניתן להניח על עוגות. בסופר ניתן לקנות כוכבים צבעוניים לקישוט עוגות- הם עשויים מרויאל. מערבבים בעזרת כף או מזלג 250 גרם אבקת סוכר קנויה ומנופה עם חלבון ביצה אחד. שומרים מכוסה כל הזמן כי זה מתייבש מהר מאוד. כל פעם לוקחים כפית קרם ומוסיפים צבע ג'ל או אבקה (לא נוזל מהסופר) מעבירים את הקרם הצבוע לקונוסים מנייר אפיה או שקי זילוף ומזלפים את הקישוט הרצוי

sweetonit

New member
חיתוך עיגול

ישנו מכשיר נהדר לחיתוך עיגולים מושלמים זה מעין מחוגה אשר בסופה סכין-על ציר כך שאת יכולה לקבוע את קוטר העיגול שלך. החיתוך חד והעיגולים (קאפה, קרטון ביצוע וכו) יוצאים מושלמים

למעלה