טורטיות נ"ג

נועית7

New member
../images/Emo92.gifטורטיות נ"ג

למישהו יצא עד היום להיתקל בטורטיות שאינן מכילות קמח חיטה, אלא קמח תירס בלבד? אם כן אנא ספרו לי.

daniela21

New member
יש דבר כזה????

אתמול אחרי שראיתי את השרשור שכלל דברים שהיינו רוצים נ"ג, חשבתי לי על חטיף טורטית. אין ספק שאותו אהבתי מכל, גם שוקולד, גם וופל וגם פרווה. אם תהיה טורטית ללא קמח חיטה, אני היום קונה ארגז.

daniela21

New member
נראה לי שקפצתי בראש בלי להבין

טורטיות, לא מלשון טורטית.. /: כנראה החשק למשהו מתוק + תקופת מבחנים, הרסו לי את המוח לגמרי.. ואת בכלל התכוונת לטורטית מלוחה.. שיהיה..

כמי2

New member
דניאלה היי

היי דניאלה בהצלחה במבחנים מדוקטורנטית לפסיכולוגיה, האם זה לתואר ראשון, שני או מה מכל מקום גוד לק מכל הלב.

נועית7

New member
רק לתשומת לבך../images/Emo13.gif

שהאפשרות הרצויה היא לשרשר למי שאת כותבת לו אחרי ההודעה שלו, ולא לפתוח שרשור חדש.

daniela21

New member
לתואר ראשון ו-../images/Emo51.gif

אני לקראת סיום התואר וחייבת ציונים גבוהים בשביל להגיש מעומדות לתואר שני. מהו תחום ההתמחות שלך והיכן את לומדת?

כמי2

New member
דניאלה

פסיכולוגיה חברתית חינוכית ליקויי למידה רציתי את שני התחומים אז הגעתי עד אנגליה. בארץ אני יודעת זה די קשה להתקבל לתואר שני. באיזה תחום את מתעניינת לתואר שני ? באנגליה יש המון אופציות. רק מה "שוברים את השיניים" הרבה והמנחים קשוחים יותר מאשר בארץ. אפרופו ציליאק באנגליה מקבלים מרשם מרופא לקניית לחם וזה על חשבון המדינה, זה לא מדהים ? פסיכולוגיה לתואר ראשון היא הכי מרתקת בעיני, האם את משתמשת באסטרטגיות כלשהן בלימודים למבחנים ? אני בד"כ זוללת עד אובדן ההכרה ועושה יוגה.

daniela21

New member
נשמע מאד מעניין..!

אני פחות נוטה לפן הטיפולי, השאיפה היא כרגע להתקבל לפסיכולוגיה מחקרית. פסיכולוגיה חינוכית נשמע גם תחום מרתק (אני לומדת גם לתואר בחינוך, כך שזה די קשור) ואולי אשקול את זה בהמשך. מה אני עושה בתקופת הבחינות? גם זוללת בלי סוף (רק אתמול חיסלתי 8 חטיפי תפוח אחד אחרי השני..), גולשת באינטרנט (הריכוז.. הריכוז..) ומקווה לטוב (?). ויוגה נשמע לי אחלה, אני מתעניינת בלימודי יוגה, כי בחיים לא עשיתי :)

בתל אביב, Chilli

חנות מקסיקנית על דיזנגוף פינת בן גוריון (ובאמת אני מתפלאת איך עוד לא הזכרתי אותה). מוכרים שם קמח תירס לבן (זן תירס מקסיקני), טורטיות ללא גלוטן וטאקו ללא גלוטן. אני לא מתה על הטורטיות וחושבת שהטאקו יותר טעימים, אבל זו תמיד הייתה דעתי אז אני לא חושבת שזה קשור בהכרח לטורטיות הספציפיות שלהם. והטאקו מעולים לגמרי. כדאי להתקשר מראש לוודא שיש אם מגיעים במיוחד, כי יצא לי פעם אחת להגיע ובמקרה לא היו טורטיות באותו יום. (ומצטערת, אין לי את הטלפון כרגע
אני אנסה לאתר אותו או לעבור שם)

noosh 19

New member
החנות נסגרה

היא היתה דקה ממני, ושגילו לי את הצליאק הלכתי לשם, והם אמרו שאין להם כבר כלום ללא גלוטן ודאי התבאסתי, אחרי כמה ימים ראיתי שסוגרים אותה והם עברו לחולון או משהו כזה - נראה לי

למעלה