אתמול אחרי שראיתי את השרשור שכלל דברים שהיינו רוצים נ"ג, חשבתי לי על חטיף טורטית. אין ספק שאותו אהבתי מכל, גם שוקולד, גם וופל וגם פרווה. אם תהיה טורטית ללא קמח חיטה, אני היום קונה ארגז.
פסיכולוגיה חברתית חינוכית ליקויי למידה רציתי את שני התחומים אז הגעתי עד אנגליה. בארץ אני יודעת זה די קשה להתקבל לתואר שני. באיזה תחום את מתעניינת לתואר שני ? באנגליה יש המון אופציות. רק מה "שוברים את השיניים" הרבה והמנחים קשוחים יותר מאשר בארץ. אפרופו ציליאק באנגליה מקבלים מרשם מרופא לקניית לחם וזה על חשבון המדינה, זה לא מדהים ? פסיכולוגיה לתואר ראשון היא הכי מרתקת בעיני, האם את משתמשת באסטרטגיות כלשהן בלימודים למבחנים ? אני בד"כ זוללת עד אובדן ההכרה ועושה יוגה.
אני פחות נוטה לפן הטיפולי, השאיפה היא כרגע להתקבל לפסיכולוגיה מחקרית. פסיכולוגיה חינוכית נשמע גם תחום מרתק (אני לומדת גם לתואר בחינוך, כך שזה די קשור) ואולי אשקול את זה בהמשך. מה אני עושה בתקופת הבחינות? גם זוללת בלי סוף (רק אתמול חיסלתי 8 חטיפי תפוח אחד אחרי השני..), גולשת באינטרנט (הריכוז.. הריכוז..) ומקווה לטוב (?). ויוגה נשמע לי אחלה, אני מתעניינת בלימודי יוגה, כי בחיים לא עשיתי
חנות מקסיקנית על דיזנגוף פינת בן גוריון (ובאמת אני מתפלאת איך עוד לא הזכרתי אותה). מוכרים שם קמח תירס לבן (זן תירס מקסיקני), טורטיות ללא גלוטן וטאקו ללא גלוטן. אני לא מתה על הטורטיות וחושבת שהטאקו יותר טעימים, אבל זו תמיד הייתה דעתי אז אני לא חושבת שזה קשור בהכרח לטורטיות הספציפיות שלהם. והטאקו מעולים לגמרי. כדאי להתקשר מראש לוודא שיש אם מגיעים במיוחד, כי יצא לי פעם אחת להגיע ובמקרה לא היו טורטיות באותו יום. (ומצטערת, אין לי את הטלפון כרגע
היא היתה דקה ממני, ושגילו לי את הצליאק הלכתי לשם, והם אמרו שאין להם כבר כלום ללא גלוטן ודאי התבאסתי, אחרי כמה ימים ראיתי שסוגרים אותה והם עברו לחולון או משהו כזה - נראה לי