חברה

Wonder goat

New member
../images/Emo92.gifחברה

אני די מעוניין באיזה אוסף להיטים של לד זפלין ואני צריך מידע איך הוא ואיפה אני יכול לקנות אותו?! ---------------------------------------------------------------------- He Ainy Heavy He´s My Brother

המממממ........

יש הרבה מאוד אוספים של לד זפלין שתוכל למצוא..... יש Box Sets שאתה יכול לקנות, אבל לדעתי הם לא כל כך טובים כי בנוסף לכל השירים הטובים שלהם יש שם גם הרבה שירים פחות טובים ומיותרים (וחוץ מזה הם נורא יקרים). אז אני ממליצה על: Led Zeppelin- Kings Of World Music שזה אוסף מעולה שלהם, דיסק אחד ויחיד (לא צריך יותר מזה) שמכיל אך ורק את השירים הממש טובים שלהם (אם כי חסרים שם 2-3 שירים, שלדעתי היו יכולים להפוך את האוסף הזה למושלם). את האוסף אפשר להשיג ב"טאוור רקורדס".

Wonder goat

New member
תודה

lucky you are "the" woman תודה אחותי תמיד עזרת לי! --------------------------------------------------------------------- He Ainy Heavy He´s My Brother

עוד המלצה

the Song Remains the Same לא אוסף, אבל אחד מאלבומי ההופעה הכי טובים בהיסטוריה, כמעט כל השירים הטובים של לד זפ, באלבום כפול אחד ומדהים, עם כמה מהביצועים היותר מרגשים לשירים שלהם, זאת הדרך הכי טובה, להכיר את הלהקה אפשר להשיג אותו ברוב חנויות התקליטים הגדולות

Wonder goat

New member
תודה

תודה אבל אני ילך עם לקי ---------------------------------------------------------------------- He Ainy Heavy He´s My Brother

ganooov

New member
הרימסטרס של לד זפ: ../images/Emo13.gif

יש את זה למישהו? שווה קניה? ממבט ראשוני ושמיעה ראשונית זה עושה רושם טוב, אבל יש כאן מישהי ממעריצות לד זפ שמוכנה לפרט (זה מישהי, תמיד מישהי
)?

סיקסטיז

New member
טוב - אז אני מישהו

שאוהב את לד זפלין אבל לא מעריץ ממש שרוף (למרות שאת הרימסטרס הייתי שומע בגיל 17 נון-סטוף על קלטות טייפ פיראטיות (!!!) לתקופה של מספר חודשים מה שגרם לי להפסיק לשמוע את זה לתקופה ארוכה (אני שונא כשזה קורה....) , אבל לדעתי זה אוסף ממש מושלם להכיר את הלהקה - שני דיסקים מלאים בשירים טובים מכל התקופות וכל שיר הוא פשוט חבל על הזמן ... ( SINCE I´VE BEEN LOVING YOU - הוא החביב עליי...)

electricGirl

New member
זה האוסף המושלם

יש שם את כל השירים הגדולים שלהם מכל התקופות. ואפילו לפי הסדר נראה לי... כאילו יש את שלושת השירים מלד זפלין 4 נגיד אחד אחרי השני... בכל אופן- מומלץ ביותר!! פשוט תענוג...לשמוע את KASHMIR ובלחצית כפתור יחידה להעביר ל ALL MY LOVE .....

urizi

New member
remasters

נראה לי עדיף אוסף כפול עם כל השירים הטובים והמפורסמים לפי סדרם הכרונולוגי מומלץ בחום

למעלה