../images/Emo92.gifהפעם תקראו!!!!
אני כתבתי את זה כבר והשקעתי את מיטב זמני ואיחרתי ללכת לחבר שלי ולכם לא אכפת אפילו ממש נעלבתי
אז אני שם את כל מה שכתבתי שוב והפעם תקראו!!!!!(ותגיבו כי אז סימן הודעה שיש הודעות חדשות ואז אני שמח וטוב לבלב
) Best Group השנה רוב הלהקות זה להקות רוק שזה ממש לא נורא (לדעתי זה מעולה) אבל אין פה להקת בנים או בנות אחת יש בסך הכל שתי בנות (בוויט סריפסט ובאוונס) להקות כמו בלו שהצליחו מאד השנה באירופה לא מעומדים שוגאביבס ,אטומין קיטן, גלריד אלווד ומסטייק שגם הן לא זכו למעומדות אחת אפילו! קודפלי,מטאליקה,וויט סריפסט,אוונס, רהדיוהד Best Female הכי חסרה לי פה היא ג'ניפר לופז שלא כמו פינק וקילי הוציא דיסק רק השנה ולא לפני שנה או שנתיים, גם מריה קארי היתה יכולה להשתלב פה יפה, גם אבריל לבין יכלה להיות מעומדת אם להמשיך אם הדיסקים שיצאו שנה שעברה, עוד אחת שחסרה לי זאת שניאה טווין שדווקא האלבום האחרון שלה כן הצליח באירופה (לעומת הקודמים), מעומדות:כרסטינה ,קיילי,מדונה,פינק,ביונסה Best Male פה כמובן חסר 50 centבאופן מוזר מעוד! לא מעומדים גם כוכבים נולדים של ברטניה שמצליחים גם בשאר אירופה מעומדים:רובי,ג'סטין,אמנים,שון פול,קריינג דידוד(לא יודע איך כותבים סליחה) Best New Act איפה טאטו,גירלד אלוד,אחת אוסטרלית שברח לי השם ועוד הרבה הרבה הרבה שפשוט מתלמעים מהם בכל הטקס הזה!!!!!!!!!!! גם ביונסה שזכתה באמריקה לא מועמדת פה מועומדים:אוונס,שון פול, ג'סטין טינברלק,גוד שרלאוט ופיפטי סנט Best Rock מה עושים פה גוד שארלוט ????????????הם לא רוק בגרוש אם הם עושים רוק אז אני גניפר לופז(ואני לא כי אני לא פצצת סקס לטינת אם תחת בגודל של ישראל ועושה סקס אם בן אפלק ורק אני רוצה להגיד תודה לאלוהים) טוב חסרים לי פה יו 2 שאולי רק הציאו אלבום אוסף אבל אם שתי שירים חדשים מדהימם!!!!! גם מרלין מנסון חסר מאד פה, והדרקנוס החדשים. מעומדים:מאטליקה,וויט סטריפס,לינקין פארק,רד אוט צילי פפאר וגוד שארלוט Best Pop חסרים יותר מידי כדי שאני יתחיל לכתוב כי יגמר לי הדף מעומדים:כרסטינה,ג'סטין,פינק,קיילי ורובי Best Dance הקטגוריה הזאות רק מראה כמה טיפשים מי שקבע את המעומדיות,לא שהמועמדים לא טובים אבל פשוט חסרים כל כך הרבה אנשיים שפרצו לתעשייה השנה ועוד לא הכי מפורסמים בעולם מעומדים:מובי,ג'וניר סניור,כמינל ברדארס,פאנזובי אם סי,פול אקפורד. Best Hip Hop &Best RnB מה אפשר כבר להגיד אל הקטגוריות האלו שחיברתי כי יש לי להגיד אותו דבר לקחו את המובילים ולא את האיכותיים! היפ הופ:נלי,מיסי אליוט,אמנים,פיפטי סנט וגי זי אר אנד בי:אשניטי,ביונסה,ג'ניפר לופז,קיררינג דיוד (לא ידעתי שהוא עושה אר אנד בי ולא פופ) ומרי גי בליינד Best Album הפופ חוגג פה תמיד נקראו הרוק והיפ הופ יותר איכותיים אבל פה אם נציגות אחת לרוק ואחת להיפ הופ והיתר פופ אלבומים כמו של מטאליקה לינקין פארק לא זוכים במעמדות ובפתיע ביונסה גם לא מעומדים:כריסטינה,ג'סטין,רובי,וויט סטריפס ופיפטי סנט זהו כל הקטגוריות שאפשר לבחור יש הפליה מסוימת לכל האירופיים שלא מצליחים באמריקה (חוץ מרובי כמובן) ואפשר לחשוב פעמיים אם זה טקס של אירוםה או אמריקה הפעם לא לכך לי הרבה זמן
אני כתבתי את זה כבר והשקעתי את מיטב זמני ואיחרתי ללכת לחבר שלי ולכם לא אכפת אפילו ממש נעלבתי