- בקשת עזרה

../images/Emo92.gif - בקשת עזרה

לא יודעת עוד למי לפנות..... נתבקשתי להכין עבודה בנושאים: אימפראליזם בסוף המאה ה-19 אנטישמיות מודרנית הרצל והציונות המדינית גרמניה לאחר איחודה ואין לי מושג מאיפה להשיג חומר אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

אני יודע איפה אפשר להשיג חומר

בספריה. הספריה היא בניין גדול, בו מסודרים ספרים לפי האלף של שמות הסופרים. ספרים הינם חפצים מלבניים, בהם כתובות מילים. אפשר אגב גם לקרוא את הטאג ליין בנושא זה בפורום הזה

אתה ציני

וזה מאוד חשוב לי שאלתי לגבי הרשת, ולא לגבי מבנים גדולים. אני יודעת מה זה ספרייה, אני נוהגת לבלות שם הרבה.

aya_bsf

New member
מותק...תשני את הגישה ומהר....

אנחנו לא עבדים פה של אף ואחד ובטוח לא עובדים אצלך...... אנשים לא יעזרו לך אם תמשיכי עם הגישה הזו..... אז אני מציעה שתתנצלי ואז אעזור לך.....

../images/Emo4.gif תיראו

אני לא אמרתי שאתם עבדים אני באמת מתנצלת אם יצא לי להשמע ככה זאת לא הייתה כוונתי ביקשתי עזרה, אם אי אפשר גם בסדר אבל לזילוזל כזה בוטה באינטליגנציה שלי לא הייתי יכולה להשאר אדישה. איתכם ה

תיראי

הפורום הזה הוא פורום שבו מדברים על סוגיות היסטוריות, יש בתפוז פורום לסיוע בחיפוש מיידע, ופורום לסיוע בשעורי בית, ההודעה המקורית שלך, הראתה במקרה הטוב שלא חיפשת חומר והנחת שמישהו טוב יבוא ויעזור לך בשיעורים, מה לעשות שאנחנו לא נוהגים לעשות זאת, מאידך, אם אחרי שתקראי את החומר, יהיו לך שאלוץ, נשמח לעזור ולדון בהם. אז אם את יודעת איפה הספריה ויודעת מה עושים שם, כדאי לך מאוד להשתמש בספריה, כי ברשת לא תמצאי מה שאת מחפשת. אבל לא אלמן ישראל, עוד מעט כך נדמה לי, יבוא ידידנו "מסורתי" הנוהג במקרים שכאלו לסייע לתלמידים עם קישורים מאוד מועילים...

yaelbo

New member
אנטישמיות והרצל ניתן למצוא

בספרים של "תולדות עם ישראל" - השלישיה. זה מקום נוח להתחיל ממנו, די ממצה וברור לקריאה. לגבי שני האחרים אולי - הספר של תומפסון על תולדות אירופה. לא זוכרת כיצד הוא נקרא, אבל הספרנית תדע לעזור. לא מומלץ להסמך על חומר מהאינטרנט לצורך הכנת עבודה, כי רוב החומר הטוב יהיה באנגלית. וזה לא נוח לרוב התלמידים.

aya_bsf

New member
הרצל......והחבר´ה......

תתחילי מפה....... אם את כל כך מתעקשת על חומר מהרשת.......

vike

New member
...

אני לא הבנתי אם את צריכה לכתוב חיבור כללי על כל אחד מהנושאים או לערוך עבודה מעמיקה על אחד מהנושאים. אם מדובר בסיכום כללי מספיק יהיה להסתכל באנציקלופדיה העברית או באטלס היסטורי. אם את צריכה להתמקד באחד מהנושאים, הייתי מציעה לך: א. לבדוק באנציקלופדיה כללית על הנושא שבחרת. ב. לגשת לאוניברסיטה הקרובה למקום מגוריך ולערוך שם חיפוש בקטלוג הממוחשב או בקטלוג המאמרים. כדאי לפנות לאוניברסיטה, כי בדרך כלל ספריות האוניברסיטה מכילות יותר חומר מקצועי בנושאים הומניים מאשר ספריות ציבוריות. מלבד זאת, מכל אוניברסיטה ניתן לבצע חיפוש גם בקטלוגים של אוניברסטאות אחרות. יתנו לך לערוך חיפוש בקטלוג ספריית האוניברסיטה ולצלם חומר גם אם אין את סטודנטית מן המניין. ג.אם את בוחרת בנושאים הנוגעים לשואה ואנטישמיות, את יכולה לפנות ליד ושם או לבית התפוצות לקבלת חומר ועזרה. אם בכוונתך לערוך עבודה מקיפה, צר לי לבשרך על כך שאין כרגע מספיק חומר בעברית על רשת האינטרנט בכדי לענות על צרכייך.

masorti

New member
הנה לך לינקים...

תחילה רשימת תאריכים למאורעות בגרמניה לאחר האיחוד (ממוינים לפי שנים). והנה גם ביוגרפיה של הרצל. בהצלחה.

למעלה