בבקשה תענו

Shusha tayar

New member
../images/Emo92.gif בבקשה תענו

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? אוקי, אני יודעת שעכשיו אתם וודאי שואלים את עצמכם מה אני רוצה ממכם, אז אני יסביר לכם.. אני עושה עבודה על ההשפעה של מוזיקה על בני נוער.. והתמקדתי על מוזיקת הרוק והמטאל. קראתי מאמרים וגיליתי שיש קשר בין אלימות למוזיקה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.. תודה: שירן ו.. עם כל זה שיש קשר בין אלימות למוזיקה, אל תפסיקו לשמוע רוק ומטאל, זאת המוזיקה הכי טובה! ביו'ש :)

OoOoyuvaloOoO

New member
עונה..^.^

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? לא נראה לי.. 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? רוק.. בעקרון כל סוגי הרוק ומעט מאטל 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? לא 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? לא.. 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? ??

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? בזמן האחרון כל מיני סוגים של אלטרנטיב מטאל, וקצת רוק.. 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? תלוי מאיזה בחינה, בכללי מבחינת התנהגות-לא 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא (חוץ מפוגו, וזה לא היה קשור למטאל) 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? לא 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? גוד שארלוט, פינק.. אלו העיקריים שממש השפיעו 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? ..רגוע?.. מרוכז.. לאידע

simple day1

New member
עונה!

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? שומע רוק 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? ממש לא 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? גם לא 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? ממ לא יודע 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? מה שהיא מנסה להגיד...

liatli9

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם מוזיקה כמו רוק עד מטאל משפיעים על בני נוער? 1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? פאנק ופאנק רוק, וקצת קצת רוק ישראלי. 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כמו שכל מוזיקה אחרת משפיעה על אנשים איכשהו... 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? אע? לא נראה לי.. 4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? לא ולא 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? גוד שארלוט, יוסלס איידי, ו.. נירוונה:] 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש?לידעת תלוי מה המצברוח שלי.. נראה לי שהתשובות שלי לא ממש עוזרות

EleVaTioN

New member
מממממ ../images/Emo129.gif

1. האם את/ה שומע/ת מוזיקת רוק או מטאל או משהו בסגנון? אם כן איזה סוג? רוק בעיקר 2. האם את/ה חושב/ת שמוזיקת רוק/מטאל משפיעה על בני בנוער? כה 3. האם את/ה אי-פעם בהשפעת מוזיקת רוק/מטאל התנהגת באלימות מילולית/פיזית? לא, אבל אני מאמינה שיש מספיק אנשים מושפעים אחרים שכן יעשו את זה
4. האם את/ה חושב/ת שיש קשר בין אלימות,התאבדות, סקס וכדומה למוזיקת רוק/מטאל? יש מצב, הליריקה של השירים האלה בדרך כלל נורא דיכאונית ובהופעות של מטאל יש יותר סיכוי לפוגואים למיניהם (מה שאני מאמינה לא תראו בהופעה של בריטני או משו) 5. איזה זמרים/להקות משפיעים/ות עלייך הכי הרבה? ash, bloc party, good charlotte ובטח יש עוד 6. מה המוזיקה גורמת לך להרגיש? טוב
בהצלחה עם העבודה!

למעלה