אנטנה--1.20 +3 -L N B האים זה קולט טוב? וכמה לווינם זה תופס--איזה לווינים וכמה אחוזי קליטה.
C clok New member 6/10/04 #1 ../images/Emo92.gifאנטנה--1.20 +3 -L N B האים זה קולט טוב? וכמה לווינם זה תופס--איזה לווינים וכמה אחוזי קליטה.
../images/Emo92.gifאנטנה--1.20 +3 -L N B האים זה קולט טוב? וכמה לווינם זה תופס--איזה לווינים וכמה אחוזי קליטה.
ד דר שלמה New member 6/10/04 #2 תפרט יותר מה אתה בדיוק רוצה אני קולט בעזרת צלחת 1.2 את הוטבירד+סיירוס+w2 בלי בעיות.
C clok New member 6/10/04 #3 ../images/Emo29.gifמה עם AMOS--NILSAT גם אותם אפשר ליקלוט כאשר-L N B -המרכזי זה HOT BIRD תודה רבה
ד דר שלמה New member 6/10/04 #4 היו שרשורים בהם אנשים הראו שהדבר אפשרי, אישית אני חושב שזה פתח לצרות בחורף. ניילסאט+עמוס בצלחת נפרדת בהחלט אפשרי ומאוד נפוץ
היו שרשורים בהם אנשים הראו שהדבר אפשרי, אישית אני חושב שזה פתח לצרות בחורף. ניילסאט+עמוס בצלחת נפרדת בהחלט אפשרי ומאוד נפוץ
O Odeda1 New member 6/10/04 #5 סיירוס זה ב 5E ? יש שם ... יש שם וב W2 משהו מעניין באנגלית או שרק שפות אחרות ?
ד דר שלמה New member 6/10/04 #8 ב w2 יש פיד קבוע של תוכנית הבוקר של cbs ומדי פעם סרט באנגלית ללא דיבוב כמו כן תמצא שם פידים