אינדיאנים?!?!

MrPoTaTo

New member
../images/Emo92.gifאינדיאנים?!?!

פעם הייתה פה את החידה הזו, בפורום הזה. ולא פורסמה תשובה שלה, ככה שאם מישהו מכיר את החידה בבקשה שישלח לי את התשובה אני צריך את זה... תודה "בשבט אינדיאנים קרא יום אחד ראש השבט, הצ'יפ, לכל הגברים של הכפר. הוא סיפר להם שלבושתו הגדולה, מתברר שיש נשים בכפר שבוגדות בבעליהם. הוא הוסיף וסיפר שכל גבר בכפר, מכיר ויודע על כל הנשים בכפר אם הן בוגדות או לא. רק על אשתו שלו אין לאף גבר מושג. כעת, אמר הצ'יפ, כל גבר נכנס ללא דיבורים עם אשתו אל האוהל שלהם. כל בעל ואשתו לא יוצאים מהאוהל, ואסורה השיחה בינהם. זאת שעה של חשבון נפש. אולם, ברגע שבעל מסוים יכול בוודאות לאמר שאשתו בוגדת בו, אזי בלילה הקרוב שיבוא, בדיק בחצות הליל עליו לשסף את גרונה. הצ'יפ סיים את דברו ובלי שנאמרה מילה הלכו כל הגברים אל אוהליהם ביחד עם נשותיהם. בחצות הליל הראשון, דריכות רבה בכפר,ושקט. אף אשה לא נרצחה. בחצות הליל השני,דריכות ומתח בכפר,ושקט. אף אשה לא נרצחה. בחצות הליל השלישי, צעקה נוראה החרידה את כל הכפר, וכל הנשים הבוגדות בכפר חוסלו, ושב אל השבט כבודו האבוד. השאלה: כמה נשים בוגדות היו בשבט? ואיך הבעלים שלהם היו בטוחים בבגידת נשיהם עד שרצחו אותם בדם קר.

doroni21

New member
יש לי את התשובה

אני אשלח לך בפרטי. ניתן לאנשים לפתור

djdror

New member
פששש.. ציטוט מדויק.

ממש העתקת את כל השאלה אחד לאחד. כל הכבוד! אני שאלתי בזמנו את החידה הזאת ואם זכרוני אינו מטעה אותי יש שם תשובה לשאלה זאת, פשוט תחפש בארכיון.

למעלה