PRINCESS GINA

New member
../images/Emo91.gif

לאוהבי שירי אהבה, בעיקר כאלה שהופיעו במהלך השנים בסדרה, ומתקשרים לזוגות כמו בו והופ, מרלנה וג'ון, ג'ק וג'ניפר: תכירו (למי שעדיין לא מכיר
) את בלוג שירי האהבה שלי (המקדש של הופ- השירים)
עד היום נאספו כ-200 שירים מהסדרה ששייכים לזוגות האלה, בליווי קריוקי, סרטונים, שירים, וקישורים לאתרים שונים.
הבלוג מלווה בתמונות של קריסטיאן ופיטר ובחלקו גם בתמונות של צילומי אלבומים מתוכם נלקחו השירים.
בבלוג תוכלו למצוא ליריקס לכל השירים כולל רשימת אינדקס לשירים הקיימים בבלוג.
אתם מוזמנים להציע שירים נוספים שלא מופיעים בבלוג, וגם תמונות חדשות ועדקניות
אשמח לקבל את דעתכם גם על הסלייד שמופיע בבלוג (מי שירצה לראות גם סליידים עם ספוילרים|הלינק
סלינק| יכול להשאיר הודעה) אגב, למי שלא מכיר אותי, גם אני צופה קבועה של ימי חיינו, בשנה האחרונה קצת פחות אבל אני מאמינה שיש אנשים שלא שכחו אותי
* קיים סלייד בו רואים תמונות מההריון האחרון (2007) של הופ, מהלידה ואחריה של Ciara Alice Brady הבת הראשונה של בו והופ.

PRINCESS GINA

New member
וואלה../images/Emo35.gif

מה? לא היה מי שידבר על פיטר וקריסטיאן כל הזמן?? ג'ספר דאג לג'ק וג'ניפר, 2DH דאגה לג'ון ומרלנה.... ואני קצת נעלמתי... אבל רק שתדעו שקראתי פה כל הזמן, פשוט לא הייתה לי שעה של מנוחה בשנה האחרונה כדי לשבת מול המחשב ואשכרה להשקיע בכל הודעה שהייתי כותבת בפורום הזה כמו פעם.
ואני גם לא מעודכנת...אבל אני מבטיחה להיכנס לקצב חזרה
מי דאג לזוג האהוב שלי בהעדרי

PRINCESS GINA

New member
היי!!../images/Emo24.gif התגעגעתי אלייך!!!../images/Emo24.gif

ותמונות המשותפות של הופ וג'ן שהיינו שמים פה בלי סוף

2DH

New member
התמונה מכילה ספוילר

תכננתי לשים תמונה שלא מכילה ספוילר ואז התלהבתי מאז ושכחתי להחליף ! סליחה :)

2DH

New member
אז ככה (ספוילר)

התמונה היא מהפרקים ששודרו לפני שנה בערך ... כשמרלנה סבלה משכחה / אלכס מחק לה את הזכרון כל שני וחמישי והופ ברחה עם פטריק ... הם 'במקרה' ברחו שתיהן לאותו אי. בסצנה הזאת מרלנה עוזרת להופ להבין שהיא תמיד תאהב את בו, והופ מזכירה למרלנה שג'ון תמיד יהיה האחד בשבילה . לאחר מיכן כשג'ון מגיע לאי הופ עוזרת לו להחזיר למרלנה את הזכרון והם מתאחדים. הסצנות בין הופ למרלנה על האי היו מעולות ! :)

2DH

New member
אני אחפש זה עלול לקחת קצת זמן, אבל אני אחפש

למעלה