MetalSinagouge

New member
../images/Emo91.gif

מחר ביס דוקו יהיו מס' מועדי הקרנות של סרט בשם "לילות מהגהנום". הסרט מדבר על בעיות שינה שונות שיכולות להיות רלוונטיות גם לנושא החלומות הצלולים. "לחסרי המזל" שבינינו שלא זכו לחוות שיתוק שינה- ההמחשה שם פשוט צימררה אותי. Good Night

MetalSinagouge

New member
:)

אני עברתי ליס לפני בערך חודשיים, והאמת אני יותר מרוצה :) זה כאילו שהממיר קורא את המחשבות שלי בקשר למה אני רוצה לראות. OMG הממיר קורא את המחשבות שלי!!!111... זו כבר פעם שנייה שיצא לי לצפות בתוכנית על חלומות וכאלה שם, זה מעניין. לא ידעתי שהנושא הזה כ"כ מפותח מחוץ לספרות מיוחדת.

silverhawk

New member
יס יותר טובים, אין מה לעשות ../images/Emo3.gif

האם ידוע לך על שידורים חוזרים לתכנית הזו?

MetalSinagouge

New member
לא שידוע לי :)

אבך האמת היא שיש המון תוכניות בנושאים האלה, בעיקר בDiscovery Science. היו כמה תוכניות על תופעות של הקרנות אסטרליות ואיזה מחקרים סוכנויות ביון שונות עשו בהקשר לזה. זה די מוזר כי ההרגשה היא כאילו אני באמת בוחר מה לראות. בד"כ אני נתקל בתוכניות במקרה- בתחילתן

silverhawk

New member
אתה מדבר במקרה על פרוייקט פילדלפיה?

עשיתי על זה עבודה בתיכון.
וכן, למעשה ממש בשבוע האחרון גיליתי את נפלאות הערוצים האלו (דיסקברי, נשיונל ג'יאוגרפיק ושאר החברים. מסתבר שיש משהו מעבר ליס+ וליס סטארס!)...

MetalSinagouge

New member
כן אה :)

לא בטוח איזה פרוייקט זה, יש כמה מין הסתם, אבל התוכנית על ההפרעות שינה הייתה די מרשימה. היה שם איזה בחור בריטי שהוא סוג של "Comic book guy" טיפוסי- חובב מד"ב וכו', ויש לו חלומות שבהם המשפחה שלו נמצאת תחת סכנה והוא צריך להציל אותם (הוא זז תוך כדי חלום). במהלך השינה הוא קם, פתח את העיניים לרווחה, הסתכל למצלמה וצעק: BABY BABY BAbY BABY BABY BABYYY (כל זה במצב שינה) זה היה כ"כ הזוי.

למעלה