chuchi46

New member
../images/Emo91.gif

יש עכשיו תוכנית בהוט, ערוץ 85, בשם המסע של קינו. הסידרה אמנם מצויירת, אבל יש לה משמעות אדירה... המון המון משפטים ייחודיים ומיוחדים, גם המון המון שקשור במיכאל... היא משודרת בימיי ראשון וחמישי, בין 5 ל6 (בערב כמובן P:), אבל ביום חמישי זה אותם הפרקים ששודרו ביום ראשון, אז... בקיצור- ממש ממש יפה. אני אשמח מאוד אם תיראו את הפרק שישודר ביום חמישי בשעה חמש וחצי... פרק עם המון משמעות.

chuchi46

New member
זו אנימה, אבל...

היא באמת שמדהימה. היא אוסף סיפורים על תייר, שבכל פרק מגיע לארץ/לכמה ארצות שונות, אשר לכל אחת מהן יש תרבות ומינהגים משלה. לכל פרק יש משמעות לחיים- וגם ללא אוהבי אנימה, זו סידרה ממש מעולה. ההורים שלי לא אוהבים אנימה (לדעתם מה שאני רואה זה "זבל"), והם רואים את זה בהנאה... זו סידרה ייחודית, הראשונה מסוגה שאני פוגשת. רק תנסי ליראות את זה- פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!

אני אנסה-אם אזכור..כי אני לא אוהבת

או שפשוט לא יוצא לראות טלווזייה אחרה"צ-יש לי מספיק עיסוקים..

chuchi46

New member
יש גם שידור חוזר

ב10 או 11 בלילה, כך שמהצד הזה אין עם זה בעיה

chuchi46

New member
חחח../images/Emo9.gif

כך או כך, הוידאו שלי מת. סופית. כבר חודשיים הוא עם ההיהוב של מוציא את הקלטת P: פעם זה גם היה ביס אנימה, אבל הבנתי שעכשיו הערוץ הזה בתשלום :/ אולי אני אכניס הנה את התקציר בשישי (כדי שלא יהיו ספוילרים =])

ותשאירי אותנו במתח עד יום שישי??

טוב נו.. אבל רק הפעם
יאללה.. אני נוסע לבקר חבר
אל תשמחו יותר מידי אני אחזור

chuchi46

New member
תהנה../images/Emo13.gif

אני יכולה לשלוח לך את העיקר במסרים, אם אתה רוצה =]

pilpelmemule

New member
מייק תתחדש על הכינוי האדום!../images/Emo49.gif

זה אומר שאתה חשוב בפורום לא?
וואי זה בטח בדיליי ענקי.. הזנחתי את הפורום ממש. גם לי יש יס אז ..באסה לי.. גם בהוט יש זינה וזה מגניב.. אבל לא נורא! יום נפלא לכולם!

תראו תראו מי כאןן!!!

סתיו
איך נעלמת לנו אה? אבל טוב שנזכרת לחזור לפחות, יש כאלה שנעלמו וגם לא חזרו
לגבי האדום.. כן. זה אומר שאני מאוד חשוב... אני מחליט מה יקרה ואיך.... איזה כייייייף לי. בגלל שאני אדום חושבים לתת לי לנהל את הפרוייקט עצמו.. ואולי גם להיות שר החינוך. באמת נו...

למעלה