Nofale

New member
וואו

אמרתי לו גם במועדון שהקטע זה מעפן חוץ מזה חופשי שהם סתם אמני פול און את סתם מסכנה גליה

שמעי את מטומטמת עם קבלות

"אל תציק לה".. ידפקה רדי ממני אמרתי לך. רוצה שאביא מהמסנג'ר את הבכי שלך שהוא מציק לך?

GallaxY

New member
יסתומה מי דיבר אלייך בכלל

דיברתי איתו חחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי "מתן לא רק אל תציק לי" מה עכשיו לא בסדר? חחחחחחחח מישהי פה אמרה משהו על מטומטמות עם קבלות ?

דבילית אחת

תתחילי להוריד את האף המכוער שלך למטה ומהר! כולך רעש וצילצולים.. תחזרי לבור שלך ותיתכסי ! משועממת שכמותך, לכי חפשי מי יטלטל לך את הראש ילדה קטנה טיפשה ומפונקת .. כולך פוזה של פראחה תסלחי לי.. צוחקת כמו איזה לוליאנית בקירקס..

GallaxY

New member
כן את מבוגרת

רואים
תמשיכי לקלל בא לי לשמוע עוד קצת תחשפי את פרצופך בבקשה , אל תתני לי לעמוד בדרכך

פרצופי?

נמאס כבר ממך! דיי חלאס ! מסבירים לך פעם פעמיים שלש.. עופי ממני ועזבי אותי ! והזהרתי אותך לשמור על לשון נקייה איתי. את הבלה לא מבינה. רדי ממני!!!!!!!!!!

GallaxY

New member
אני מסבירה לך , שוב

כי לא הבנת ב10 פעמים הראשונות. לא דיברתי עלייך מי עלה עלייך בכלל! את יעני דורשת תשומת לב? את לא מעניינת אותי חחחחח תפסיקי כבר "הזהרתי אותך" מה אני אגיד לך פשוט רעדתי במגפיים שלי אף אחד לא תוקף אותך שימי לב שאת חושבת שתוקפים אותך (פרנואידית?) ותוקפת בעצמך אז תקחי איזה כדור ותרגעי למה אין לי כוח לשטויות האלה

GallaxY

New member
ואגב, את התחלת עם שפה לא יפה

"מטומטמת עם קבלות" תלמדי להתייחס יפה לאנשים לא משנה מה הוא גילם נקודה.

טוב תיראי היות

ואני בן אדם של שלום, לא נקמן. בואי נלך על היתרחקות מסויימת מהכיתוב אחת של השנייה. באמת המון טוב לך בחיים.

וגם

מיתנצלת אם היתבטאתי קשה כלפייך, עלית לי על העצבים באותו רגע.. כל ההערות שלך פשוט נמאסו עליי. זהו סגרי עיניין.

למעלה