ממש עכשיו 17:00 באתר YNET מתארחת מאיה בוסקילה בפורום מוזיקה ישראלית
ל ל א ל New member 11/5/04 #1 ../images/Emo91.gif ממש עכשיו 17:00 באתר YNET מתארחת מאיה בוסקילה בפורום מוזיקה ישראלית
ע עמיתתתתתתתת New member 11/5/04 #4 אני רשמתי שם הודעה .. למה לא רואים אותה ?? אני צריך להיות רשום או משהו כזה ??
ז זאב בוד ד New member 11/5/04 #7 חחח גם אני רשמתי שם הודעה ולא רואים אותה אולי בגלל שהזכרתי את הפורום הזה של תפוז? ככה סותמים שם פיות....
חחח גם אני רשמתי שם הודעה ולא רואים אותה אולי בגלל שהזכרתי את הפורום הזה של תפוז? ככה סותמים שם פיות....
ע עמיתתתתתתתת New member 11/5/04 #8 לא ניראה לי שבגלל זה ... אני לא הזכרתי את תפוז וההודעה שלי לא הופיעה ... והיה שם מישהו שהזכיר את תפוז ולא פסלו אותו ....
לא ניראה לי שבגלל זה ... אני לא הזכרתי את תפוז וההודעה שלי לא הופיעה ... והיה שם מישהו שהזכיר את תפוז ולא פסלו אותו ....
G gargamich New member 11/5/04 #11 הנה ההסבר ../images/Emo94.gif היה פורום של מוסיקה ישראלית וכל ההודעות הלכו לשם. אתם בטח הייתם בעמוד האירוח עצמו, שלמעשה לשם הגיעו רק ההודעות עליהן מאיה ענתה. כלומר ההודעה פירסמה, ומאיה בחרה לא לענות עליה, או לא שמה לב...
הנה ההסבר ../images/Emo94.gif היה פורום של מוסיקה ישראלית וכל ההודעות הלכו לשם. אתם בטח הייתם בעמוד האירוח עצמו, שלמעשה לשם הגיעו רק ההודעות עליהן מאיה ענתה. כלומר ההודעה פירסמה, ומאיה בחרה לא לענות עליה, או לא שמה לב...
י יערית ושמעון לנצח New member 14/5/04 #13 נהניתי מאוד לקרא את תשובותיה .... כזו מתוקה עממית ואמיתית ... אין , אני מתה עליה ...