RaSTA La Vista

New member
כן, גם אני צריך להשלים אותו.

ובקשר להייפ! כולם כבר ראו אותו! ורק אני לא... :( בכל אופן, סולט-לייק סיטי פאנק, זה סרט אדיר.. על שני הפאנקיסטים האלה, שבסוף אחד מת והשני הופך להיות עורך דין וזה, לא? אם זה זה אז זה סרט גדול.. ראיתי אותו עם שני חברים שלי שמאוד חובבים פאנק.

RaSTA La Vista

New member
מי הבמאי?

ואם אפשר בבקשה קצת יותר פרטים על הסרט.. כמו למשל, איך הוא נקרא באנגלית, מאיזו שנה הוא וכו'.. רב תודות..

lilit jam

New member
אין בעיה! ../images/Emo98.gif

הסרט נקרא: "Fear and Loathing in Las Vegas" שנה: 1998 במאי: Terry Gilliam זה בין הסרטים הכי טובים והכי הזויים שראיתי בחיי!!!

RaSTA La Vista

New member
אההההההההההה!!!!

ראיתי את זה!! זה סרט כ"כ דפוק!!! גם אני נרדמתי אצל חבר שלי, וזה לא היה בגלל השעה, זה היה בגלל השיעמום הנוראי... וואי, זה פשוט סרט מטומטם ברמות!! נכון בתמונה שרואים יש איזה מסכן אחד שהם לקחו אותו טרמפ והם מתעללים בו וזה.. אוי, זה סרט כ"כ דפוק.

CaerBannog

New member
אני לא מאמין שאתה אומר את זה.

זה סרט מדהים, בעיני לפחות, כלכך חזק והזוי, סרט מטורף לגמרי שמראה את הטירוף הזה של הסמים בצורה כלכך מוחשית ואמיתית. קיצנוי בצורה יפייפיה... תנסה לשבת ולראות אותו בהזדמנות כמו שצריך. (ולא, אפילו לא צריך איזה משו שיסדר את הראש, הוא כלכך עוצמתי כשלעצמו)

RaSTA La Vista

New member
טוב, אני אנסה שוב.

אבל אין.. אני פשוט מתתי משעמום.. בהתחלה צחקתי קצת כשהם התעללו בטרמפיסט המסכן, אח"כ זה כבר הפך להיות טיפה משעמם... אולי זה בגלל שחזר שלי אמר לי שזו קומדיה? אז ציפיתי לצחוק.

lilit jam

New member
../images/Emo123.gif

איך סרט על נושא כזה, עם שחקנים כאלה יכול להיות דפוק...??!!

RaSTA La Vista

New member
אם כבר סרטים-

אולי כל אחד ישרשר את הסרטים האהובים עליו? מה אתם חושבים על התפוז המכני?

RaSTA La Vista

New member
אמממ

רוצחים מלידה לא ראיתי. אבל ספרות זולה בהחלט אחד הגדולים! מה עם מועדון קרב?

למעלה