../images/Emo91.gif

הרגע ראיתי סרט מדהים בשם "אישה על הגובה" (מכירים
) זה סרט ממש ממש יפה עם פנלופה קרוז ומורילו בניסיו. בסרט מסופר על אישה ברזילאית (פנלופה קרוז) שעזבה את בעלה (מורילו בניסיו) ועברה לסן פנסיסקו שם מצא אותה מפיק אחד שהתאהב בה וסידר לה לעשות תוכנית בישול כל ערב והתוכנית היומית שלה הצליחה בכל העיר וככה היא בעצם התפרסמה.. הבעל שלה שכ"כ אהב אותה חיפש אותה מלא זמן (כי היא עזבה אות) וכשהוא הגיע לסן פרנסיסקו הוא ראה אותה מככבת בטלויזיות ובפרסומות ענקיות על בניינים ובטלויזיה וככה הוא איתר אותה.. אחרי שהוא איתר אותה הוא לא הפסיק לחזר אחריה וזה הגיע אפילו למצב שבאמצע שידור הוא נכנס לאולפן ושר לה שירים (הייתה לו להקה קטנה והוא ידע לשיר ממש יפה
). הקטע הזה העלה להם מאוד את הריטינג וצוות ההפקה הציעו לו להיכנס לתוכנית קבוע ולשיר ככה כל הזמן ברקע.. בקיצור
הוא לא הפסיק לחזר אחריה והיא אמרה לו שהיא כבר הפסיקה לאהוב אותו אבל היא הלכה לים ועשתה מנחה לאלה שלהם שתחזיר לה את האהבה (לבעלה), בקיצור - בסוף הם חזרו להיות ביחד
(*ככה זה נשמע סרט רגיל אבל אתם חייבים לראות ת'סרט
) כל הסרט מלווה במוזיקה ברזילאית מדהימה ומרגיעה.. בקיצור
סרט חובה
אגב - בפעם הראשונה שבעלה נכנס לאולפן השאירו אותו עד לסוף התוכנית ואח"כ השומרים לקחו אותו לבית סוהר ושם קראו לו טיטו פואנטה כי הוא לא הפסיק לשיר

שכחתי להגיד..

שבברזיל היה לבעלה מסעדה והיא הייתה שם השפית וכשהיא הגיעה לסן פרנסיסקו הייתה לה כיתת לימוד שהיא הייתה מלמדת אותם בישול והמפיק הזה היה בכיתת לימוד שלה וככה בעצם הוא הכניס אותה לטלויזיה..
מצטער על הניסוח הלא מובן הזה.. אני פשוט ממהר לעבודה
(כן כן, אני עובד לפעמים).

Scop

New member
אוי זה היה כזה חמוד...

ראיתי אותו זה בהולדנד... והייתי צריך להפסיק באמצע... ובכלל פנלופה הזאת חמודה.. גם בונילה סקאיי
חיפשתי את זה עכשיו בקאזאאה ולא מצאתי.. כנראה שאצטרך לשכור אותו בווידאו- woman on top נכון?

לא יודע...

גם אני חיפשתי את השם באנגלית (כי בד"כ השם רשום קצת אחרת באנגלית) היה רשום את השם רק בעברית..
אני מחפש את הפסקול, היו שם שירים כ"כ יפים

למעלה