• פותח הנושא s16
  • פורסם בתאריך

s16

New member
../images/Emo91.gif

אני חושבת שהגיע הזמן שנציע רעיונות חדשים לסקר כי נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו

s16

New member
בגלל

שאף אחד לא שם על ההודעה שלי אני ירשום רעיון השאלה הכי מצחיקה או משהו שקשור לשאלות אם זוכרים אותן

יאללה אני אענה כדי שלא תתבאסי...

אני הייתי אומר שהשאלה עם ההוא שדיבר מהר ולא הבינו אותו ואז אריק צחק עליו ועשה כמוהו וכל זה היתה הכי מצחיקה פשוט נשפכתי מול המרקע. למרות שנראה לי שהיא היתה מפוברקת....

gabriela r

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo103.gif../images/Emo34.gifספויל|

הקטעים הכי אהובים שליי זה עם קובי האיש שדיבר מהר וכולם התפקעו מצחוק, הקטע עם רותם אבוהב שמישהי התקשרה ואמרה משהו שחבר שלה רוצה בלי קונדום ובסוף התברר שחברה לשעבר הייתה אחותה או משהו, הקטע עם השנא אותה עם רותם וכמובן והאחרון הכי יפה היה שילדה התקשרה ואמרה שההורים שלה דוחים את חבר שלה על רקע עדתי ושהתברר שהחבר שדוחים הוא מרוקאי אריק התפוצץ. זה היה קורע. y בלילה- התוכנית הכי הכי שיש

gabriela r

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif../images/Emo14.gif

תמיד בשבילך

dor302

New member
../images/Emo42.gifיאללה סקר חדש!../images/Emo42.gif

נו נשות תנו רעיונות אני לא יכול לחשוב לבד

gabriela r

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo103.gif../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif|ספוילאר|

אז ככה: האנשים עם העצות הטובות ביותר, האורחת והאורח הטובים ביותר, הזוג הטוב ביותר, זוגות פוטנציאלים בקרב כול המנחים ( שירז ושירי- חחחח ) המנחים שניראים הכי טוב ( ליאון ליאון ועוד הפעם ליאון ) וכדומה. מה אתה אומר דור.?????

s16

New member
אני כבר הבאתי רעיון

משהו שקשור לשאלות

למעלה