אולי יש לכם המלצה לשיר יפה באלבום שלהם? ( Mother Earth ) ..
J just my1 New member 3/10/08 #1 ../images/Emo91.gif אולי יש לכם המלצה לשיר יפה באלבום שלהם? ( Mother Earth ) ..
B bachner1 New member 3/10/08 #2 Mother Earth, Ice Queen, ו-Deceiver of Fools אלה העיקריים אצלי. אבל נראה לי כדאי לך גם לנסות את Caged, כי כולם פה חוץ ממני מתים עליו.
Mother Earth, Ice Queen, ו-Deceiver of Fools אלה העיקריים אצלי. אבל נראה לי כדאי לך גם לנסות את Caged, כי כולם פה חוץ ממני מתים עליו.
E Endogenisis New member 4/10/08 #10 כולם אוהבים את רסטלס, אבל בME הוא רק בונוס, ועוד בגרסאת הסינגל P: והיא ביקשה המלצות מME אז :X
T The phantom of opera New member 4/10/08 #11 היי! אני הייתי הראשונה שהתנגדה לקייג'ד. וכולם צחקו עליי כשהצבעתי לו בחוליה החלשה P:
B bachner1 New member 4/10/08 #13 גם אני התנגדתי אז לקייג'ד ../images/Emo3.gif אבל היה שם את TOHOM וקנדלס שעוד יותר התנגדתי אליהם, אז הצבעתי להם קודם
גם אני התנגדתי אז לקייג'ד ../images/Emo3.gif אבל היה שם את TOHOM וקנדלס שעוד יותר התנגדתי אליהם, אז הצבעתי להם קודם
מ מגרש השוודים New member 3/10/08 #4 בערך כל האלבום../images/Emo9.gif אבל העיקריים הם mother earth ice queen our farewell caged deciever of fools the promise
בערך כל האלבום../images/Emo9.gif אבל העיקריים הם mother earth ice queen our farewell caged deciever of fools the promise