- Total Guitar

בינג

New member
../images/Emo91.gif - Total Guitar

החודש במגזין גיטרות הבריטי "Total Guitar" תהיה כתבה על אירוסמית משנת 1987. הכתבה כמובן חדשה, היא רק מספרת על 1987. לפי מה שהבנתי זה אחרי היציאה מהסמים וניסיון לעשות את החזרה והקאמבאק. אני מאמין שיהיה מסופר על Permanent Vacation ועוד מידע על הלהקה ומה קרה איתה באותם שנים. יכול להיות שאני קצת טועה בקשר לזה ויהיה מסופר על משהו אחר שקשור ל"תחילה המחודשת" של הלהקה. אחרי זה, מגיע החלק הטוב ביותר: Learn To Play !!! והחודש:
Stop Messin' Around
בינתיים עוד לא מצאתי מקום אחר שיש בו את זה...אני לא יודע אם זה טאבים או תווים...אני מאמין שתווים זה עיתון רציני. העיתון לא משווק לארץ באופן רישמי (אי אפשר לעשות עליו מנוי אם אין לכם כרטיס ויזה שתופס גם בחו"ל כנראה) אבל הוא משווק לרשת "סטימצקי". אם מישהו קונה עותק ויוכל לסרוק לנו את הכתבה או משהו ולהשים כאן זה יהיה נהדר. אני יודע שאני אחפש את העותק
בכל מקרה: בלי קשר לאירו - יש שם גם כתבות על THE DOORS ועוד דברים מעניינים (והנושא העיקרי כמובן הוא גיטרה)... ועוד דבר נהדר: יש שם איך לנגן את השיר Another Bric On The Wall (part 2) של פינק פלויד!!! אז יש לנו עוד סיבה לקנות את העיתון
בכל מקרה: תהנו

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif נראה אם נמצא את זה

למרות שרזי הגיטרה פחות מעניינים אותי אבל כמובן שאם יש כתבה ארצה לראות...

SaintJohn

New member
לא נראה לי שמישהו אשכרה יסרוק

אבל רצוי להבהיר שבלי אישור של בעלי המגזין הזה, אסור לסרוק ממנו כתבות וזה תופס בעצם לגבי כל חומר כתוב. זה נחשב עבירה על חוק זכויות יוצרים.

למעלה