MindCandy - קצת

• פותח הנושא codec
  • פורסם בתאריך

codec

New member
../images/Emo91.gif MindCandy - קצת ../images/Emo32.gif

זה הגיע היום! MindCandy - ה-DVD של ה-Demo Scene... לכל מי שזוכר את Future Crew,Unreal,Space Pigs,Cascada,... - חובה! 3 שעות של הנאה והעלאת זכרונות מימי ה-486, וגם קצת יותר חדשים... אני מארגן הקרנות לכל הזקנים, מי שרוצה - מוזמן.

DadleFish

New member
וואווווווווווווווווווווו

UNREAL!!!!! DAMN... היו ימים טובים מאוד. (486? נסחפת)

codec

New member
צודק...

צריך לתת להם קרדיט. אפילו על 286 הם עשו דברים מדהימים. איך אני זוכר שהיינו רצים לחבר אחד שהיה לו SoundBlaster 8 bit ...

codec

New member
DVD

שהכניסו אליו מלא DEMO-ים ל-PC מהשנים 1993-2001. לא, הכוונה היא לא ל-DEMO-ים של משחקים. כנס לאתר.

andav

New member
OK,לפי מה שהורדתי

(riprap),אני מבין שזו מוסיקה אלקטרונית. מה הכוונה demo(את המשמעות בעברית אני מבין)? תודה.

codec

New member
אני אנסה להסביר...

לקחתי את זה מתוך ה-FAQ:
Ultimately, a demo(nstration) in a demoscene sense, is a piece of free software that shows realtime rendered graphics, while playing music. Often, the music is tightly connected/synced to the visuals. Modern pc demos run linear from start to finish and are non-interactive. There is no whatsoever rule what a demo must/can show. The creator is free to decide whether he wants to show stylish and/or impressive effects, an epic story, funny/bizarre/satirical audiovisual artwork or a distorted mindfuck.​

DadleFish

New member
איזו נוסטלגיה

הלכתי לאתר של mindcandy והורדתי את second reality... (צריך להוריד גם את DosBox).... ואז הגיעה המוסיקה של Purple Motion והחזירה אותי 10 שנים אחורה
גדול!

codec

New member
עוד נוסטלגיה

או, בעצם, חזרה לנוסטלגיה.... משחק כמו שפעם עשו משחקים - Peasant's Quest

Zack DA

New member
הדבר היחיד שעשיתי,

היה לשוטט קצת עד שבא איזה ענק ומעך אותי. ואז לא היה לי כוח להתחיל מהתחלה ופרשתי מהמשחק המוזר הזה....

DadleFish

New member
אה, ה-Kerrek!

היית צריך לעשות shoot kerrek אחרי שלקחת חיצים מהעץ וזכית בקשת מהאחים (אחרי שהחזרת את האח השני לאח הראשון, כמובן).

neko

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif ספוילר שכמוך!

zagzagzag

New member
ככה נראו קווסטים? ../images/Emo12.gif

אני מהדור של SCUMM... (המנוע של Monkey Island ושאר המשחקים של Lucas Arts)

DadleFish

New member
ככה נראו הקווסטים הטובים

אין על הקווסטים של פעם, של סיירה, שבהם יכולת *לכתוב* דברים. זה היה כיף אמיתי וככה למדתי אנגלית
למרות ש-Monkey Island היה משחק גדול בפני עצמו, ללא ספק (כל הגרסאות).

למעלה