ipaq חדש

ofer1973

New member
../images/Emo91.gifipaq חדש

שלום לכולם. יש לי iPAQ 3630 במצב חדש ,ובגלל שהמון זמן לא הטענתי אותו הסוללה נהרסה והיא לא עובדת יותר מדקה אחת. היום התקשרתי ל "מעבדת כף יד" כדי לברר על החלפת סוללה והם אמרו לי שהמחיר (אחרי הנחה) להחלפת סוללה הוא 820 ש"ח !!!!!!!!!!!!!. אני כמובן נבהלתי מהמחיר (עולה יותר מהמחשב) אז שאלתי על מחשב חדש, והציעו לי את iPAQ 3950 במחיר של 3000 ש"ח , או את 2215 באותו מחיר בדיוק. אז יש לי מספר שאלות : 1) האם המחיר של החלפת סוללה נראה לכם נורמלי (לא עבדו עלי ? )? 2) האם יותר כדאי לקנות אחד חדש במקום להחליף סוללה ? 3) ומה ההבדל בין 3950 לבין 2215 ( שניהם באותו מחיר ) חוץ מהבלוטות ? 4) והאם אתם ממליצים לקנות דגם אחר ?
מקווה שתענו לי כמה שיותר מהר . בתודה מראש עופר.

SKYim1400Expert

New member
שלום עופר...

שלום לך עופר. המחיר של הסוללה באמת "קצת" גדול (הם הגזימו ביג טיים). במקומך, הייתי קונה חדש (תמכור את הישן קודם, זה יחסוך לך קצת כסף). אם כבר, אז לך על 3950. יש לו 400MHZ ובלוטות, מה שהופך אותו למהיר וגם ליעיל(אני מקווה שאתה יודעה מה זה בלוטות ומדועה זה יתרון). אני לא כל כך מכיר את ה 2215 אבל מה שבטוח שהם נראים שונה. אני ממליץ לך להיכנס לגוגל ולראות תמונות. בכדי לחסול לך בזמן הינה מספר קישורים... בהצלחה בבחירה...

ofer1973

New member
3950

תודה רבה על העצה , זה גם מה שאני חשבתי. ה 3950 באמת נראה לי אחלה מחשב , וכמובן שאני יודע מה זה בלוטות אבל נראה לי שטעיתה כי ב-3950 אין בלוטות !!!! מודה לך מאוד. חיזקתה את עמדתי.
עופר.

Hellbeast666

New member
חכה רגע !אל תיחפז!

דבר ראשון יש ל 2210 גם CF וגם SD אומנם המעבד שלו לא כל כך חזק אבל הוא לוקח את ה3950 יש לו גם BT היתרון המשמעותי של ה3950 הוא בעצם השרוולי הרחבה לא יותר מזה! וגם המערכת הפעלה החדשה תחשוב טוב טוב

Hellbeast666

New member
חכה!אל תיחפז!

דבר ראשון ל2210 יש גם Cכ ו SD (!) וגם BT מה עוד אפשר לבקש אומנם המעבד לא מהמתקדמים שיש אבל חוץ מהשרוולי הרחבה שיש ב3950 אין לו יתרון משמעותי אני מציע לך לחשוב על זה שוב

ron20

New member
מסכים .... בעקרון

למרות שלא הבנתי את עניין המעבד ה"לא מתקדם"... אני יכול לומר די בבטחון שה 22XX הוא אחד המכשירים המהירים שעבדתי איתם אם לא המהיר שבהם (ועברתי גם דרך 3950). חוץ משרוולי הרחבה לא שגרתיים (כלומר הרחבות שלא ניתן לספק ב CF או SD) אין ל 3950 מה למכור מול 2210: - גודל / משקל - מערכת הפעלה 2003 (יכול להיות שבגללה הוא יותר מהיר) - BT מובנה - סוללה נשלפת - CF - אם אני לא טועה הוא גם זול יותר ה 3950 שיך לשנה שעברה, והוא למעשה סגר ל HP "חור" עד להופעת הסדרות החדשות. לא הייתי קונה מכשיר של אתמול ...

SKYim1400Expert

New member
לא זול ולא נעליים.

בחברה הציעו לו את שני המכשירים באותו המחיר... הוא רק צריך לבחור אחד.

0uTl0oK

New member
אני חייב לציין שלשניהם יש מעבד 400

MHZ !!! יותר עדיף ה22XX קטן יותר קל יותר מגיע עם SD CF סןללה נשלפת(לא תהיה לך את הבעיה מה36XX) מסך מדהים דומה ל1910 יותר מזה אפשר לבקש?????

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אומנם אותה מהירות שעון של המעבד בשניהם (400MHZ) אבל הBUS של המעבד ב2210 גבוה יותר...

Hellbeast666

New member
אז עבדו עליך איפה שהלכת לקנות!

כי אני משיג אותו ב2700 ממייבא פרטי והמחיר שלו בשוק כרג הוא 2800+-

mikeoreli

New member
יש עוד בפחות

יש אנשים ששמו הודעות מחירה של ה2210 ב2400 ש"ח. לדעתי גם זה גניבה כי המכשיר עולה בארה"ב 400+- דולר.

למעלה